Wie vindt het Gouden Ei?

Wie vindt het Gouden Ei op een gouden locatie!

Op eerste paasdag organiseren Kip & Ei Dubbel-Op de Kemphaan en de Natuurcamping de Kemphaan op het Stadslandgoed de Kemphaan een unieke zoektocht naar eieren. Er worden maximaal 10 gouden eieren verstopt afhankelijk van het aantal inschrijvingen en voor ieder ingeschreven kind nog eens 6 eieren met verrassing om te gaan zoeken. Bij terugkomst in het restaurant worden de gouden eieren om gewisseld voor mooie prijzen.

Je wordt om 11.00 uur ontvangen in Kip & Ei Dubbel-Op de Kemphaan. Na de uitleg en spelregels ga je in optocht naar de Natuurcamping op het stadslandgoed. De groep wordt gesplitst in leeftijdcategorieën en mogen vervolgens 6 eieren zoeken met eventueel één Gouden- Ei. De eieren die verstopt worden hebben sowieso een leuke verrassing voor de kinderen, dus eigenlijk altijd prijs.

Wanneer iedereen 6 eieren heeft, gaan we weer terug in optocht naar het restaurant waar een pannenkoek met ranja voor de kinderen en voor de ouders een lekkere kop koffie met een paasgebakje staat te wachten.

Voor het paaseieren zoeken met pannenkoek en ranja kun je je inschrijven voor € 10,00 per kind. De koffie of thee met Paasgebak is € 4,50 per volwassenen. Omdat de Paashaas precies wil weten hoeveel eieren er verstopt moeten worden, is inschrijving en vooruitbetaling noodzakelijk. Je kunt je inschrijven via kemphaanplezier@gmail.com.

Datum: 1 april, 11.00 uur tot 12.30 uur
Locatie: Kip & Ei Dubbel-Op de Kemphaan en Natuurcamping de Kemphaan
Kemphaanpad 8, 036 5309977

Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!