Weekendje weg

Je kan op Stadslandgoed de Kemphaan van alles en nog wat beleven. Start je dat met een interessante workshop of kom lekker dieren kijken, geniet van een heerlijke, voedzame en biologische lunch. Ga vervolgens ’s middags op een actief avontuur en sluit de dag af met een heerlijk diner, speciaal voor jou bereid. Ben je na het eten nog niet klaar? Blijf dan slapen en beleef een heel weekendje weg op het landgoed, je kan overnachten op:

Natuurcamping de Kemphaan

Je kan op de Kemphaan uitstekend terecht op  Natuurcamping de Kemphaan. Deze camping is ideaal voor jonge gezinnen, omdat je zo het bos in loopt en er altijd genoeg activiteiten georganiseerd worden voor jong en oud. Zo maak je van een heerlijk dagje uit een gezellig weekendje weg.

Op de camping kan je op allerlei verschillende manieren overnachten. Zo kun je natuurlijk zelf je tent, caravan of camper meenemen. Maar er zijn ook een boel andere mogelijkheden. Op de camping zijn één kampeerbungalow en twee kleine trekkershutten gebouwd, voor als je liever geen eigen tent meeneemt. Maar je kan er ook op hele speciale manieren overnachten. Zo kan je tijdens jouw weekendje weg ook genieten van het verblijven in een yurt, een tipi, een hangmat en zelfs een oude brandweerauto!

Wil je jouw weekendje weg meer pemanent maken? Op Natuurcamping de Kemphaan zijn er ook een aantal seizoensplaatsen beschikbaar. Wil je nog meer weten over de camping? Bekijk dan ook de banquetingmap om het aanbod te zien, of ga naar www.camping-almere.nl.

Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!