Klimbos Fun Forest Almere

Fun Forest Almere is het enige klimbos van Flevoland, met de meeste en langste tokkelbanen van Nederland. Een dagje uit bij het klimbos is een leuk, actief en avontuurlijk dagje weg.

De vijf klimparcoursen hebben allemaal een verschillende hoogte en moeilijkheidsgraad. Zo is er voor iedereen een andere uitdaging. Het klimbos is dan ook het ideale uitje voor een kinderfeestje, familiedagje, schoolreisje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Klimparcoursen

In het klimbos beweeg je je door de verschillende parcoursen. Via touwen, ladders, bruggen en tokkelbanen ga je de bomen door. De vijf klimparcoursen verschillen in hoogte, van 4 tot 18 meter. Bij elk parcours wordt goed aangegeven hoe lang je moet zijn en of je een extra instructie nodig hebt. Bij een van de vijf klimparcoursen vind je aan het einde zelfs een vrije sprong van 13 meter hoogte! Speciaal voor kinderen tussen de 8 en 11 jaar is er het Monkey parcours, een 4 meter hoog parcours.

Klimmen kan al vanaf €13,95 per persoon, voor volwassenen kost 3 uur klimmen €21,95 euro.

Openingstijden

Fun Forest Almere is van maart tot en met oktober elk weekend geopend van 11.00 tot 18.00 uur. Op feestdagen en tijdens schoolvakanties is het klimbos dagelijks geopend. In, mei juni, juli en september is het klimbos ook op woensdag- en vrijdagmiddag open. In de zomervakantie opent Fun Forest om 10.00 uur. Voor de meest recente openingstijden van het klimbos kijk je op deze pagina.

Fun Forest houdt zich het recht voor om de openingstijden aan te passen/wijzigen. Zo zal het park op een rustige dag vaak eerder worden gesloten. Het is daarom raadzaam altijd online te boeken om zeker te zijn van een klimplaats.

 

WAT JE BIJ ONS KUNT DOEN

Gezellig klimmen met het gezin

Fun Forest Almere is een ideaal uitje voor het hele gezin. De jongsten kunnen zich anderhalf uur zelfstandig vermaken op het Monkey parcours. De ouderen (vanaf 12 jaar) kunnen zich 3 uur vermaken op de reguliere parcoursen. Kinderen tussen de 8 en 11 jaar kunnen ook het reguliere parcours klimmen. Bij sommige parcoursen is er echter wel begeleiding nodig van één volwassene per twee kinderen. Een dagje met het gezin naar dit klimbos is zeker het actiefste dagje uit in Nederland!

Kinderfeestjes

Er worden ook speciale kinderfeestjes georganiseerd! Lekker actief met je vriendjes en vriendinnetjes je feestje vieren. Je kunt kiezen uit het Monkey Trail klimfeestje en het Klimbos klimfeestje. Ga al klimmend op zoek naar bananen en ontcijfer de code van de schatkist! Lees verder

Schoolreisjes, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeestjes

Op zoek naar een actief schoolreisje of bedrijfsuitje? Ook dat kan in het klimbos! Je kunt 3 uur lang klimmen op de verschillende parcoursen in het bos. Naast het klimmen heeft Fun Forest ook verschillende teambuildingactiviteiten. Speciaal afgestemd op jouw doelen, voor zowel kinderen als volwassenen. Na of voor de activiteiten kunt u heerlijk genieten van een lunch, diner, BBQ of borrel, verzorgd door Restaurant Buitengewoon Lekker of Kip en Ei restaurant Dubbel-Op.

Beleef Fun Forest Almere

Wil je zien wat je allemaal te wachten staat bij een dagje klimmen? Bekijk het filmpje en boek direct jouw actieve dag! Bekijk ook de arrangementen voor kinderfeestjes, schoolreisjes, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten.

Adres

Kemphaanlaan 4
1358 AD Almere

Openingstijden

Maart t/m oktober (weekenden): 11.00 – 18.00 uur
Vakanties (elke dag)
Zomervakantie: 10.00 – 18.00 uur
Ook op feestdagen geopend

Volg Klimbos Fun Forest

Ga naar de website
Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!