Klimbos Fun Forest Almere

Fun Forest Almere is het grootste klimbos met de meeste en langste tokkelbanen van Nederland. Een dagje uit bij het klimpark staat garant voor een leuk, actief en avontuurlijk dagje weg.

De vijf klimparcoursen hebben alle een verschillende hoogte en moeilijkheidsgraad, zodat zowel de beginner als de gevorderde hier zijn uitdaging vindt. Het klimbos is dan ook het ideale uitje voor een kinderfeestje, familiedagje, schoolreisje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Klimparcoursen

In het klimbos beweeg je je door de verschillende parcoursen via touwen, ladders, bruggen en tokkelbanen door de bomen. De vijf klimparcoursen verschillen in hoogte, van 1.30 tot 18 meter. Bij elk parcours wordt goed aangegeven hoe lang je moet zijn en of je een extra instructie nodig hebt. Bij een van de vijf klimparcoursen ben je zelfs een half uur tot drie kwartier aan het klimmen! Speciaal voor kinderen tussen de 8 en 11 jaar is er het Monkey parcours, een 4 meter hoog parcours dat verboden is voor volwassenen.

Openingstijden

Fun Forest Almere is van april tot en met oktober elk weekend geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Op feestdagen en tijdens schoolvakanties is het klimpark dagelijks geopend. In de mei- en zomervakantie dagelijks van 11.00 tot 18.00 uur en in de herfstvakantie vanaf 11.00 uur tot 18.00 uur.

Fun Forest houdt zich het recht voor om de openingstijden aan te passen/wijzigen. Zo zal het park op een rustige dag vaak eerder worden gesloten. Het is daarom raadzaam altijd online te boeken om zeker te zijn van een klimplaats.

Een keer Nachtklimmen? Op de zaterdag 27 oktober kun je in het donker klimmen tijdens de Nacht van de Nacht. Als je liever voor nog een tikje spannender gaat, kom dan op vrijdag 26 oktober tijdens het Halloweenklimmen!

 

WAT JE BIJ ONS KUNT DOEN

Gezellig klimmen met het gezin

Fun Forest Almere is een ideaal uitje voor het hele gezin. De jongsten kunnen zich anderhalf uur zelfstandig vermaken op het Monkey parcours en de ouderen (vanaf 12 jaar) kunnen zich 3 uur vermaken op de reguliere parcoursen. Kinderen tussen de 8 en 11 jaar kunnen ook het reguliere parcours klimmen onder begeleiding van één volwassene per twee kinderen. Een dagje met het gezin naar dit klimpark is zeker het actiefste dagje uit in Nederland!

Kinderfeestjes

Er worden ook speciale kinderfeestjes georganiseerd! Lekker actief met je vriendjes en vriendinnetjes je feestje vieren. Je kunt kiezen uit het Monkey Fun klimfeestje, het Bananen klimfeestje en Forest Kids Adventure. Ga al klimmend op zoek naar bananen en ontcijfer de code van de schatkist! Liever iets anders dan klimmen? Boek dan het Forest Kids Adventure en bouw samen met hout en touw, doe een zeskamp of verschillende denkspellen. Lees verder

Schoolreisjes, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeestjes

Op zoek naar een actief schoolreisje of bedrijfsuitje? Ook dat kan in het klimbos! Je kunt 3 uur lang klimmen op de verschillende parcoursen in het bos. Naast het klimmen heeft Fun Forest ook verschillende teambuildingactiviteiten speciaal afgestemd op jouw doelen, voor zowel kinderen als volwassenen. Na of voor de activiteiten kunt u heerlijk genieten van een lunch, diner, BBQ of borrel.

Beleef Fun Forest Almere

Wil je zien wat je allemaal te wachten staat bij een dagje klimmen? Bekijk het filmpje en boek direct jouw actieve dag! Bekijk ook de arrangementen voor kinderfeestjes, schoolreisjes, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten.

Adres

Kemphaanlaan 4
1358 AD Almere

Openingstijden

Apr t/m okt (weekenden): 12.00 – 17.00 uur
Vakanties (elke dag)
Herfstvakantie: 11.00 – 18.00 uur
Mei- en zomervakantie: 11.00 – 18.00 uur
Ook op feestdagen geopend

Volg Klimbos Fun Forest

Ga naar de website
Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!