Bedrijfsuitje

Wil je vergaderen en tegelijkertijd een leuk bedrijfsuitje organiseren in Almere? Dan kun je op diverse locaties op de Kemphaan in alle rust vergaderen, terwijl je geniet van de prachtige natuur. Na de lunch ga je gezellig met z’n allen naar de verschillende teambuilding- of outdoor activiteiten. Vervolgens sluit je de dag af met een heerlijk diner, BBQ of buffet. Je kunt het zelfs combineren met een overnachting in een luxe lodge! Bekijk nu wat wij te bieden hebben verder te lezen of een kijkje te nemen in de banquetingmap van Stadslandgoed de Kemphaan.

 

Wat is er allemaal te beleven tijdens jouw bedrijfsuitje?

Vergaderen bij Stad & Natuur

Bij Stad & Natuur op Stadslandgoed de Kemphaan in Almere kun je bijeenkomsten organiseren in de natuur. Het prachtige uitzicht over het stadslandgoed doet ieders creativiteit goed. Combineer een vergadering bijvoorbeeld met een inspirerende wandeling door het gebied en een heerlijke lunch van lokale ondernemers.. In de Waterzaal heb je uitzicht over de vlonder en het water. Beide zalen zijn even groot.  Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden.

Vergaderen in de Beverburcht

Op zoek naar een groene vergaderlocatie in Almere? Kom vergaderen in Buitencentrum Almeerderhout. Vergaderruimte De Beverburcht biedt ruimte aan maximaal 40 personen (in theateropstelling) en is voorzien van alle moderne vergaderfaciliteiten, zoals een beamer, laptopaansluiting, flipover en internet/WiFi. Tussen het vergaderen door loop je zo het jonge bos van het Almeerderhout in. Uiteraard kan je tijdens jouw vergadering gebruik maken van verschillende horeca-arrangementen zoals een lunch, high-tea of borrel arrangement. Meer info? Download de hier de banquetingmap  van Buitencentrum Almeerderhout

Bedrijfsuitje bij Fun Forest

Teambuilding. Dat is wat er centraal staat tijdens jouw bedrijfsuitje bij Fun Forest. Of je nu gaat klimmen in het Klimbos, op de grond blijft tijdens de Field Games of de strijd aan gaat tijden Expeditie Fun Forest of Archery Tag. Je zal ten alle tijde bezig zijn met elkaars krachten leren kennen en uitvinden hoe je samen het sterkste team wordt. Fun Forest Almere biedt verschillende activiteiten aan voor bedrijven, waarvan er een aantal ook te combineren zijn. Ben je benieuwd wat je allemaal kan doen in dit bos? Download de banquetingmap of bezoek de website.

Voel- en beleefrondleiding bij Almere Jungle

Altijd al dichter bij de dieren willen komen? Meer willen weten over onze dieren en Almere Jungle zelf? Ga dan mee met onze dierverzorger die je meeneemt zowel voor als achter de schermen en onderweg dieren van wel van heel dicht bij laat zien! Speciaal voor bedrijven wordt de rondleiding uitgebreid met een kijkje achter de schermen en meer informatie over de combinatie van zorg voor mens & dier, botanische tuin, dierenopvang en dierenpark in Almere. Meer weten? Download de banquetingmap of ga naar de website.

Discgolf bij het Buitencentrum

Discgolf lijkt op het traditionele golf, maar in plaats van stokken en een bal gebruik je een disc (frisbee). Op een paal staat een metalen mand (de polehole). Het doel is om de mand met zo weinig mogelijk worpen te bereiken. Voor je mag gooien, moet je eerst een vraag beantwoorden over de natuur. Ga jij je collega’s verslaan met jouw natuurkennis? Discgolf kost €7.- per volwassene, exclusief ‚€15,- borg.
Kom je met een groep van meer dan 10 personen dan betaal je €5,50 per deelnemer. Meer info? Download de banquetingmap of ga naar de website.

bijenpraatjes

Bijenpraatjes voor groepen

Ben je benieuwd naar het leven van een bijenvolk? De Imker nodigt je graag uit in zijn bijenstal in Almere. Benieuwd hoe de honing van deze bijen smaakt? Je kunt een potje kopen van de honing, die is verzameld door de bijen van deze bijenstal (indien voorradig). Kosten per groep á €15,00. Duur 1 uur. Na afloop kunnen ook nog kaarsjes gedraaid worden, kosten á‚€1,00 per kaarsje. Meer info? Download de banquetingmap of mail naar educatie@stadennatuur.nl.

Een rondje in de Beverbus

Stap in de beverbus en speur mee naar de bewoners van het Almeerderhout. Tijdens de tocht door stadslandgoed De Kemphaan vertelt de gids je alles over dit jonge natuurgebied in Flevoland. Neem je fototoestel mee, want wie weet kom je onderweg een ree, vos, buizerd of andere bewoners van deze stadsbossen tegen.

Een rit met de Beverbus kos voor een groep (maximaal 22 personen) €275,-  Voor vragen en reserveringen van de Beverbus neem contact op via almeerderhout@staatsbosbeheer.nl of download de banquetingmap. 

Rondleiding bij Stichting AAP

Meer weten over de stichting en hoe de apen hier leven? Boek dan nu een rondleiding in het opvangcentrum in Almere en bekijk de ondeugende apen van dichtbij. Als bedrijf krijg je een rondleiding wanneer je een dier adopteert bij stichting AAP. Je mag zelf een dier uitkiezen en betaalt direct mee aan de verzorgingskosten. Een dier adopteren kan van € 500 tot € 2000 per jaar. Meer info? Bekijk de website.

Heb je een keuze kunnen maken?

Laat ons weten wat je wil doen door het contactformulier in te vullen.

Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!