Kinderfeestje

Vier jouw feestje op de Kemphaan!

Ben jij op zoek naar het leukste kinderfeestje voor jouw kind? Op de Kemphaan valt van alles te beleven voor jong en oud. Zo kan je tropische dieren bekijken, klimmen, pannenkoeken of patatjes eten, op bezoek bij de boer, kamperen of aapjes kijken. Er is van alles en nog wat te doen op de Kemphaan. Kijk maar eens naar de volgende activiteiten:

Welke feestjes zijn er allemaal?

Op avontuur in de Jungle!

Ga samen met je vriendjes op avontuur in de Jungle! Hier bij Almere Jungle leef je je samen helemaal uit en leer je bovendien ook nog een heleboel over dieren! Zo heb je echt een beestachtig leuk feestje. Met verschillende speurtochten en rondleidingen valt er genoeg te beleven in de Jungle. Er zijn grote slangen en gezellig papegaaien, mooie planten en slingerende paadjes. Kortom een echte belevenis die je niet snel zult vergeten. Er zijn drie verschillende soorten kinderfeestjes die worden aangepast aan de leeftijd van de groep kinderen.

Klik hier voor meer informatie.

Bananen zoeken op 7 meter hoogte!

Ben je niet snel bang? Ga dan de hoogte in! In het klimbos beleef je een geweldig avontuur. Samen met je vriendjes krijg je een kliminstructie en ga je vervolgens tot wel drie uur lang de boom in! Je komt van alles tegen in de bomen, wiebelbruggen, touwnetten en ziplines. Maar ook bananen. Samen met je vriendjes verzamel je alle bananen, die je nodig hebt om op de grond een schatkist te vinden waar een lekkere verrassing in zit!

Klik hier voor meer informatie.

Op zoek naar de boskabouters

Kabouterpad Almeerderhout

Wist je dat hier in de buurt kabouters wonen? Tenminste, dat denken we, want overal zie je kaboutersporen. Kleine voetafdrukken in het zand, wielsporen van een kruiwagentje, geplet gras van een middagdutje. En je ziet ook weleens een kabouterdrolletje liggen. Echt waar! Kabouters zijn de hele dag druk in de weer. Waarmee? Als je het kabouterpad loopt kom je daar vanzelf achter. Vergeet onderweg niet te zoeken naar kaboutersporen! En met een beetje geluk kom je een echte kabouter tegen…

Klik hier om het kabouterpad te boeken.

SPEURTOCHT Z.I.N

Help Z.I.N zijn zintuigen te vinden met deze leerzame speurtocht in het inclusieve zintuigenbos op Stadslandgoed de Kemphaan. Z.I.N. komt net uit de verpakking, maar zijn zintuigen zitten nog in de doos. In de handleiding staat dat als de opdrachten van de speurtocht worden gedaan dat de zintuigen van Z.I.N  zo aan zijn lijf floepen. Help jij Z.I.N zijn zintuigen terug te krijgen? Deze speurtocht neemt je mee door het inclusieve zintuigenbos op Stadslandgoed de Kemphaan. Tijdens het speuren leer je van alles over de zintuigen in de verschillende boskamers. Elke boskamer heeft een zintuig als thema. Heb je de speurtocht opgelost? Dan heeft Z.I.N zijn zintuigen en mag jij het kistje openen met de cijfercode. In het kistje ligt een leuke verrassing.

Klik hier om de speurtocht te kopen.

Je hoeft er maar 1 te kopen, je kunt deze zo vaak printen als je wilt.
De speurtocht start voor het gebouw van Stad & Natuur aan Kemphaanstraat 1, Almere.

Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!