Kinderfeestje

Vier jouw feestje op de Kemphaan!

Ben jij op zoek naar het leukste kinderfeestje voor jouw kind? Op de Kemphaan valt van alles te beleven voor jong en oud. Zo kan je tropische dieren bekijken, klimmen, pannenkoeken of patatjes eten, op bezoek bij de boer, kamperen of aapjes kijken. Er is van alles en nog wat te doen op de Kemphaan. Kijk maar eens naar de volgende activiteiten:

Welke feestjes zijn er allemaal?

Op avontuur in de Jungle!

Ga samen met je vriendjes op avontuur in de Jungle! Hier bij Almere Jungle leef je je samen helemaal uit en leer je bovendien ook nog een heleboel over dieren! Zo heb je echt een beestachtig leuk feestje. Met verschillende speurtochten en rondleidingen valt er genoeg te beleven in de Jungle. Er zijn grote slangen en gezellig papegaaien, mooie planten en slingerende paadjes. Kortom een echte belevenis die je niet snel zult vergeten. Er zijn drie verschillende soorten kinderfeestjes die worden aangepast aan de leeftijd van de groep kinderen.

Je beleeft je feestje bij Almere Jungle al vanaf € 8,00 per persoon. Klik hier voor meer informatie.

Bananen zoeken op 7 meter hoogte!

Ben je niet snel bang? Ga dan de hoogte in! In het klimbos beleef je een geweldig avontuur. Samen met je vriendjes krijg je een kliminstructie en ga je vervolgens tot wel drie uur lang de boom in! Je komt van alles tegen in de bomen, wiebelbruggen, touwnetten en ziplines. Maar ook bananen. Samen met je vriendjes verzamel je alle bananen, die je nodig hebt om op de grond een schatkist te vinden waar een lekkere verrassing in zit!

Je viert je feestje bij Fun Forest al vanaf € 14,95 per persoon. Klik hier voor meer informatie.

Pannenkoekenfeest!

Maak er een heerlijk feest van door met al je vriendjes pannenkoeken te gaan eten in het restaurant! Niet alleen met poedersuiker en stroop, deze pannenkoeken hebben van alles en nog wat. Kan je echt niet kiezen? Sinds kort eet je bij Dubbel-Op ook pannenkoeken gourmet! Dan maak je helemaal zelf mini-pannenkoekjes met alles wat jij lekker vindt.

Je viert je feestje bij Kip & Ei restaurant Dubbel-Op al vanaf € 10,00 per persoon. Klik hier voor meer informatie.

Op zoek naar de boskabouters

Ga samen met je vriendjes op zoek naar de boskabouters! Haal je opdrachtenboekje, muts en een knapzak vol lekkers op bij Buitencentrum Almeerderhout en je kunt er meteen op uit om de kabouters te vinden. Bij elke kabouter die je vindt moet je een opdracht maken. Tijdens de wandeling mogen de kabouterspeurders hun knapzakje open maken, want van al dat speurwerk krijg je natuurlijk honger! Is het gelukt om alle opdrachten te maken? Dan krijg je aan het eind een heuse kabouterbutton opgespeld!

Je viert je feestje bij het Buitencentrum Almeerderhout al vanaf € 3,50 per persoon. Klik hier voor meer informatie.

Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!