Kinderfeestje

Vier jouw feestje op de Kemphaan!

Ben jij op zoek naar het leukste kinderfeestje voor jouw kind? Op de Kemphaan valt van alles te beleven voor jong en oud. Zo kan je tropische dieren bekijken, klimmen, pannenkoeken of patatjes eten, op bezoek bij de boer, kamperen of aapjes kijken. Er is van alles en nog wat te doen op de Kemphaan. Kijk maar eens naar de volgende activiteiten:

Welke feestjes zijn er allemaal?

Op avontuur in de Jungle!

Ga samen met je vriendjes op avontuur in de Jungle! Hier bij Almere Jungle leef je je samen helemaal uit en leer je bovendien ook nog een heleboel over dieren! Zo heb je echt een beestachtig leuk feestje. Met verschillende speurtochten en rondleidingen valt er genoeg te beleven in de Jungle. Er zijn grote slangen en gezellig papegaaien, mooie planten en slingerende paadjes. Kortom een echte belevenis die je niet snel zult vergeten. Er zijn drie verschillende soorten kinderfeestjes die worden aangepast aan de leeftijd van de groep kinderen.

Klik hier voor meer informatie.

Bananen zoeken op 7 meter hoogte!

Ben je niet snel bang? Ga dan de hoogte in! In het klimbos beleef je een geweldig avontuur. Samen met je vriendjes krijg je een kliminstructie en ga je vervolgens tot wel drie uur lang de boom in! Je komt van alles tegen in de bomen, wiebelbruggen, touwnetten en ziplines. Maar ook bananen. Samen met je vriendjes verzamel je alle bananen, die je nodig hebt om op de grond een schatkist te vinden waar een lekkere verrassing in zit!

Klik hier voor meer informatie.

Op zoek naar de boskabouters

Kabouterpad Almeerderhout

Wist je dat hier in de buurt kabouters wonen? Tenminste, dat denken we, want overal zie je kaboutersporen. Kleine voetafdrukken in het zand, wielsporen van een kruiwagentje, geplet gras van een middagdutje. En je ziet ook weleens een kabouterdrolletje liggen. Echt waar! Kabouters zijn de hele dag druk in de weer. Waarmee? Als je het kabouterpad loopt kom je daar vanzelf achter. Vergeet onderweg niet te zoeken naar kaboutersporen! En met een beetje geluk kom je een echte kabouter tegen…

Klik hier om het kabouterpad te boeken.

Speuren naar Biodiversiteit met Baron Vos

Hallo, hier ben ik weer! Ik ben Baron Vos XIII van Kop tot Staart, afstammeling van de eerste vossen van Almere. Het is tijd voor een speurtocht over biodiversiteit. Tijd voor wat? Tja, ik kan heel moeilijk doen, maar biodiversiteit betekent simpel gezegd: ruim baan voor planten en dieren! Leer alles over biodiversiteit in de speurtocht over biodiversiteit. De speurtocht start voor het gebouw van Stad & Natuur en voert je langs 11 nummers waar steeds een vraag bij hoort. Heb je de code ontrafeld? Dan krijg jij een gave kleurplaat als cadeau!

Klik hier om de speurtocht te kopen.

Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!