Pannenkoeken restaurant

Er is een nieuw restaurant geopend op het Stadslandgoed: Familie- en Pannenkoekenrestaurant de Kemphaan! Hier kan je terecht voor heerlijke pannenkoeken, een hoop gezelligheid en lekker spelen. Maar ook voor een lekkere borrel, maaltijdsalade of een uniek groepsarrangement. Wanneer kom jij eens kijken en smullen?

Beverbus Arrangement

Kom op de eerste zondag van de maand met je vrienden of familie genieten van een uitgebreid lunchbuffet in restaurant Buitengewoon Lekker bij Buitencentrum Almeerderhout. Na de lunch maak je met de Beverbus een mooie rondrit over Stadslandgoed de Kemphaan en door de bosrijke omgeving.   Praktisch: – Iedere eerste zondag van de maand – Duur lunch: 1 uur, duur rondtocht: 1 uur – Geef dieet wensen vooraf door – Voor de rit: kleed je op het weer en trek wat warms aan, je zit stil – Geschikt voor mensen met een fysieke beperking die zelfstandig in en uit de Beverbus kunnen komen – Honden toegestaan, mits aangelijnd   Prijs: € 20,- Kind t/m 12 jaar: € 15,- Leeftijd: alle leeftijden Boek nu!  

Stadsbrouwerij de Kemphaan

Een kleine brouwerij met proeflokaal, gerund door de vrijwilligers van het Almeers Biergilde Gambrinus. Voor liefhebbers van lokaal, biologisch gebrouwen bier, Almere en natuur! Gelegen op het stadslandgoed de Kemphaan naast de eilanden van Stichting AAP, Almere Jungle en de stadsboerderij.

Restaurant Buitengewoon Lekker

Buitengewoon Lekker Almeerderhout wordt verzorgd door HSL Almere en is gevestigd in het Buitencentrum Almeerderhout. Een ideaal vertrekpunt voor een dag natuurbeleving. Na een lange wandeling of fietstocht is het heerlijk genieten bij de open haard of op het grote terras. Met uitzicht op het Zuiderzee speelbos of Klimbos Fun Forest. Bij Buitengewoon lekker wordt er zoveel mogelijk met biologische producten gewerkt.

Boerenmarkt bij de Stadsboerderij

De lekkerste biologische producten haal je elke zaterdagochtend van 09:30 tot 13:00 op de boerenmarkt! De boerenmarkt vind je in de schuur van de stadsboerderij. Alle producten op de markt zijn dagvers en zelfgemaakt. Zo vind je er rundvlees van de eigen koeien, verschillende kazen, kruidenierswaren, het echte zelf gebrouwen Kemphaan bier, vers gebakken brood, banket en andere overheerlijke producten.

Almere Jungle Café

Na je wandeling op stadslandgoed de Kemphaan nog nagenieten in de jungle? Dat kan onder het genot van huisgemaakte appeltaart en een lekkere bak koffie bij het Jungle Café! Ontdek alle ijssoorten in de zomer of geniet in de winter van warme chocolademelk met slagroom voor de houtkachel. Je wordt bediend door onze enthousiaste cliënten.

Jungle Store

Jungle Store

In de Jungle Store koop je naast leuke goodies ook lekkere snacks en dranken! Zo verkoopt Almere Jungle zijn eigen likorettes. Maar staat er ook echt Kemphaan-bier op de plank en biologische honing van de Kemphaan-imker. Heb je zin in een lekker sapje of een tussendoortje in de vorm van snoep of een koekje? Kom dan vooral langs in deze gezellige winkel!

Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!