Boerenmarkt bij de Stadsboerderij

De lekkerste biologische producten haal je elke zaterdagochtend van 09:30 tot 13:00 op de boerenmarkt! De boerenmarkt vind je in de schuur van de stadsboerderij. Alle producten op de markt zijn dagvers en zelfgemaakt. Zo vind je er rundvlees van de eigen koeien, verschillende kazen, kruidenierswaren, het echte zelf gebrouwen Kemphaan bier, vers gebakken brood, banket en andere overheerlijke producten.

Jungle Café

Na je wandeling op stadslandgoed de Kemphaan nog nagenieten in de jungle? Dat kan onder het genot van huisgemaakte appeltaart en een lekkere bak koffie bij het Jungle Café! Ontdek alle ijssoorten in de zomer of geniet in de winter van warme chocolademelk met slagroom voor de houtkachel. Je wordt bediend door onze enthousiaste cliënten.

Kip & Ei restaurant Dubbel-Op

Kip & Ei restaurant Dubbel-Op met een terras op het water en uitzicht op de AAP-eilanden van stichting AAP! Dat is alleen al een attractie. Maar dan ook nog eens een biologisch broodje eten in de vorm een apenkop met (h)eerlijke en biologische producten maakt de tussenstop op het terras en restaurant nog aantrekkelijker. Naast broodjes serveert Dubbel-Op ook pannenkoeken, kipmaaltijden en zelfs insecten!

Restaurant Buitengewoon Lekker

Bij Buitengewoon lekker wordt er zoveel mogelijk met biologische producten gewerkt. Zo geniet je er van een heerlijk versbelegd broodje en een lekker sapje, of van een warme kop koffie met een stuk taart. In de zomer zijn er genoeg ijsjes om lekker van te genieten en vooral in de herfst is een warme kop soep ook erg lekker!

Jungle Store

Jungle Store

In de Jungle Store koop je naast leuke goodies ook lekkere snacks en dranken! Zo verkoopt Almere Jungle zijn eigen likorettes. Maar staat er ook echt Kemphaan-bier op de plank en biologische honing van de Kemphaan-imker. Heb je zin in een lekker sapje of een tussendoortje in de vorm van snoep of een koekje? Kom dan vooral langs in deze gezellige winkel!

Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!