Pannenkoeken restaurant

Er is een nieuw restaurant geopend op het Stadslandgoed: Familie- en Pannenkoekenrestaurant de Kemphaan! Hier kan je terecht voor heerlijke pannenkoeken, een hoop gezelligheid en lekker spelen. Maar ook voor een lekkere borrel, maaltijdsalade of een uniek groepsarrangement. Wanneer kom jij eens kijken en smullen?

Beverbus Arrangement

Kom op de eerste zondag van de maand met je vrienden of familie genieten van een uitgebreid lunchbuffet in restaurant Buitengewoon Lekker bij Buitencentrum Almeerderhout. Na de lunch maak je met de Beverbus een mooie rondrit over Stadslandgoed de Kemphaan en door de bosrijke omgeving.   Praktisch: – Iedere eerste zondag van de maand – Duur lunch: 1 uur, duur rondtocht: 1 uur – Geef dieet wensen vooraf door – Voor de rit: kleed je op het weer en trek wat warms aan, je zit stil – Geschikt voor mensen met een fysieke beperking die zelfstandig in en uit de Beverbus kunnen komen – Honden toegestaan, mits aangelijnd   Prijs: € 20,- Kind t/m 12 jaar: € 15,- Leeftijd: alle leeftijden Boek nu!  

Stadsbrouwerij de Kemphaan

Een kleine brouwerij met proeflokaal, gerund door de vrijwilligers van het Almeers Biergilde Gambrinus. Voor liefhebbers van lokaal, biologisch gebrouwen bier, Almere en natuur! Gelegen op het stadslandgoed de Kemphaan naast de eilanden van Stichting AAP, Almere Jungle en de stadsboerderij.

Restaurant Buitengewoon Lekker

Buitengewoon Lekker Almeerderhout wordt verzorgd door HSL Almere en is gevestigd in het Buitencentrum Almeerderhout. Een ideaal vertrekpunt voor een dag natuurbeleving. Na een lange wandeling of fietstocht is het heerlijk genieten bij de open haard of op het grote terras. Met uitzicht op het Zuiderzee speelbos of Klimbos Fun Forest. Bij Buitengewoon lekker wordt er zoveel mogelijk met biologische producten gewerkt.

Boerenmarkt bij de Stadsboerderij

De lekkerste biologische producten haal je elke zaterdagochtend van 09:30 tot 13:00 op de boerenmarkt! De boerenmarkt vind je in de schuur van de stadsboerderij. Alle producten op de markt zijn dagvers en zelfgemaakt. Zo vind je er rundvlees van de eigen koeien, verschillende kazen, kruidenierswaren, het echte zelf gebrouwen Kemphaan bier, vers gebakken brood, banket en andere overheerlijke producten.

Almere Jungle Café

Na een verkwikkende wandeling op Stadslandgoed De Kemphaan of na een bezoek aan Dierenpark Almere Jungle, kun je jezelf verwennen met een uitgebreid assortiment aan gebak, verse broodjes, smakelijke smoothies en verrukkelijk ijs bij onze ijssalon. Door bij ons langs te komen, ondersteun je direct 150 cliënten die dagbesteding volgen bij Almere Jungle en help je bij de opvang van dieren die zijn gedumpt of afgestaan.

Jungle Store

Jungle Store

Ontdek de meest charmante cadeauwinkel van Almere! Hier vind je een uitgebreide selectie aan pluche knuffels, heerlijke lekkernijen, prachtige planten en unieke handgemaakte items, vervaardigd door de cliënten die dagbesteding volgen bij Almere Jungle.

Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!