Groen [en] Meer

Groen en Meer weet alles over een professionele, gezonde, groene buitenruimte! Van particuliere tuin tot landschapsinrichting en alles wat daar tussenin zit. Ze zoeken naar duurzame, creatieve en vernieuwende oplossingen voor al jouw groene wensen. Dat doen zij op persoonlijke en betrokken wijze.

Kwintes

In het groenbedrijf van Kwintes achter Stadslandgoed De Kemphaan leren mensen alles over aanleg, renovatie en onderhoud van tuinen en andere groenprojecten. Let op: hier krijg je groene vingers!

Ben je graag buiten en hou je van de natuur? Wij werken in drie ploegen. De eerste ploeg onderhoudt de tuinen van de woningen van Kwintes. De tweede ploeg werkt in opdracht van een aannemer aan het groen in Almere. De derde ploeg legt tuinen aan voor particulieren en bedrijven en onderhoudt de tuinen. Wij kijken goed naar wat iemand kan en plaatsen mensen in de ploeg die het beste bij ze past.

WAT DOEN WIJ ALLEMAAL?

Tuinontwerp

Groen [en] Meer heeft ruime ervaring met verschillende tuinen en ontwerpstijlen. Of het nu gaat om een kleinere omsloten stadstuin of een grote tuin rond een vrijstaande woning, een strakke moderne tuin of een klassieke romantische tuin, wij maken steeds een passend en uniek ontwerp.

Bestratingsplan

Wil je het hele jaar door een mooie tuin, waarin steeds iets te beleven valt? Groen [en] Meer maakt het precies zoals je wilt, rekening houdend met alle omstandigheden (ligging/grondsoort/zonlicht e.d.). Ook handig als je bijvoorbeeld eens een border wilt veranderen, een meer onderhoudsvriendelijke tuin wilt of alleen wat groene accenten wilt toevoegen. Je krijgt altijd een goed doordacht beplantingsplan met bijbehorende onderhoudstips.

Onderhoud

Een tuin groeit en bloeit en moet onderhouden worden. Niet iedereen heeft groene vingers, de tijd of de mogelijkheden om alles zelf te doen. Je bent al een heel eind, wanneer je jouw tuin een vakkundige voor- en najaarsbeurt laat geven. Onderhoud van gazon, bomen en struiken of onderhoud tijdens jouw afwezigheid/vakantie kunnen daar naar wens nog bij komen.

Adres

Kemphaanpad 3
1358 AC Almere

Openingstijden

maandag: 8.30 – 16.30
dinsdag t/m vrijdag: 8.00 – 17.00

Volg Groen [en] Meer

Ga naar de website
Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!