Dierenpark Almere Jungle

Contact: 036 530 99 30 of info@almerejungle.nl

Openingstijden: maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00, zondag van 11:30 en 17:30.

Ontdek alle werelddelen

Kom oog in oog staan met 2 meter grote kaaimannen, sta samen met de stokstaartjes op de uitkijk of loop door het verblijf van alpacas en nandoes. Almere Jungle is een unieke combinatie van zorg, botanische tuin, dierenopvang en dierenpark in een. Ga op avontuur en ontdek van dichtbij hoe veelzijdig het dieren- en plantenrijk is. Ga op ontdekkingstocht de wereld rond. 70% is overdekt dus zowel binnen als buiten zal je van alles tegen komen, van de kleurrijke vogels in Oceanie tot de stekelige stekelvarkens in Afrika. Tijdens je ontdekkingstocht leer je ook nog eens allerlei leuke weetjes over de dieren en planten.

Tijdens je expeditie kom je de tempel van Kayaan tegen. Waar je een spannende show kan zien of misschien is de tempel wel wakker en kan je heerlijk met hem kletsen. Uit deze verlaten tempel zijn jaren geleden hele bijzondere munten verdwenen. Lukt het jou samen met Avonturier Tori om de munten terug te brengen? Dagelijks zijn er voederpraatjes die je kunt bijwonen!

Dierenopvang & Zorginstelling

Dierenpark Almere Jungle is oorspronkelijk begonnen als opvang voor exotische huisdieren. Bijna alle dieren in Almere Jungle zijn afgestaan of gedumpt en krijgen nu alle verzorging en liefde die ze nodig hebben. Met jouw komst steun je niet alleen het dierenpark maar ook meer dan 180 cliënten die zinvolle dagbesteding volgen bij Almere Jungle. Hoe meer bezoekers hoe leuker de dagbesteding natuurlijk.

Bezoek de website voor meer informatie.

 

WAT JE BIJ ONS KUNT DOEN

Jungle Café

Almere Jungle is naast een dieren- en plantentuin namelijk ook een zorginstelling die een zinvolle dagbesteding biedt aan 180 kinderen en (jong)volwassenen met een beperking! De cliënten helpen niet alleen met het stekken van de planten maar ook met het verzorgen van de dieren en het bedienen van de bezoekers, in bijvoorbeeld het Jungle Café! Daar start of eindigt jouw avontuur. Weg dromend in en hangmat kun je genieten van een (soft)ijsje, gebak, verse broodjes of een warme panini.

Jungle Store

Vond je de dieren en planten zo leuk dat je ze wel mee naar huis zou willen nemen? Dat kan! In de Jungle Store verkopen ze niet alleen pluche versies van de dieren maar ook nog eens hele toffe exotische planten en streek producten!

Kinderfeestjes

Ga met een dierverzorger op pad! Kom dichter bij de dieren en neem een kijkje achter de schermen. Vier het gaafste kinderfeestje bij Almere Jungle. Boek online op www.almerejungle.nl

Beleef Almere Jungle

Bij Almere Jungle zit je midden tussen de exotische dieren. Je bent van harte uitgenodigd in het opvangcentrum om met eigen ogen te zien hoe deze dieren leven!

Adres

Kemphaanpad 2
1358 AC Almere

Openingstijden

maandag t/m zaterdag: 10:00 – 17.00 uur
zondag: 11:30 – 17:30 uur

Volg Dierenopvangcentrum Almere Jungle

Ga naar de website
Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!