Sneakpreview kinderfilm Uilenbal

Neem je kinderen mee naar de exclusieve voorvertoning van de kinderfilm Uilenbal in Buitencentrum Almeerderhout in Almere. Op 12 oktober gaat de film in de Nederlandse bioscopen in première, maar nu is hij al bij ons te bekijken. Helemaal gratis! Om het feestje compleet te maken, kunnen de kinderen tegen een kleine vergoeding een uilenbal uitpluizen om er achter te komen wat een uil zoals eet. Vooraf wel even aanmelden, zodat we weten dat je komt.

Kinderfilm Uilenbal

De nieuwe kinderfilm Uilenbal gaat over de 8-jarige Meral die in haar nieuwe huis een muisje vindt. Ze noemt hem Piepiep. Stiekem neemt ze Piepiep mee op schoolkamp, en dankzij de muis maakt ze nieuwe vrienden. Maar dan wordt Piepiep gegrepen door een uil… Meral gaat met haar nieuwe vrienden op zoek: ze beleven allerlei avonturen in de natuur, een ware expeditie!

Uilenballen pluizen

Kom samen met je kinderen uilenballen uitpluizen en ontdek wat hij gegeten heeft. Een uil eet kleine dieren zoals muizen en vogeltjes. Af en toe braakt hij een bal uit, met restjes die hij niet kan verteren. Inclusief een glas limonade.

Film: Gratis entree
Uilenballen pluizen: € 2,50 per kind, inclusief limonade

Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!