Gidsen voor de Nacht van de Nacht gezocht

Stad & Natuur zoekt vrijwillige gidsen die het leuk vinden om een groep door het bos te begeleiden tijdens de Nacht van de Nacht op zaterdagavond 26 oktober a.s.

Stad & Natuur organiseert voor de 15e keer de Nacht van de Nacht op Stadslandgoed de Kemphaan op zaterdag 26 oktober. Tijdens dit evenement wordt het bos omgetoverd tot een magisch bos waarbij meer dan 1000 bezoekers, jong en oud op één avond genieten van verschillende acts op een prachtig verlichte route. Hiervoor zoekt Stad & Natuur vrijwillige gidsen die het leuk vinden om een groep door het bos te begeleiden. De gidsen zijn van groot belang voor een goed verloop van het evenement.

“De gidsen zijn ontzettend belangrijk tijdens de Nacht van de Nacht. Zij zorgen er voor dat de deelnemers bij elkaar blijven, dat de doorstroming in het bos goed is en dat iedereen de acts in het bos goed kan zien” zo vertelt organisator Joyce Grobben van Stad & Natuur. Wil jij op de eerste rij staan bij de 15e editie van de Nacht van de Nacht op de Kemphaan en vind je het leuk om een groep onder je hoede te nemen? Meld je dan aan via info@stadennatuur.nl. Op 19 oktober om 10.30 uur en 22 oktober om 18.30 uur wordt er een informatiebijeenkomst georganiseerd.

Kijk voor meer informatie over de Nacht van de Nacht op www.stadennatuur.nl, de kaartverkoop start op 1 oktober in de loop van de dag.

Foto: Edgar Dumas

Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!