Rondleiding Stichting AAP

Wist je dat je je kunt opgeven voor een gratis rondleiding over het terrein van AAP in Almere? Tijdens een rondleiding laten we de verschillende dierafdelingen zien en vertellen we je alles over ons werk en de dieren. De rondleidingen vinden plaats op vrijdag, zaterdag en zondag.

Met de Beverbus door het Almeerderhout

Stap in de beverbus en speur mee naar de bewoners van het Almeerderhout. Tijdens de tocht door stadslandgoed De Kemphaan vertelt de gids je alles over dit jonge natuurgebied in Flevoland. Neem je fototoestel mee, want wie weet kom je onderweg een ree, vos, buizerd of andere bewoners van deze stadsbossen tegen. Museumbos – 20 en 21 maart, 18 mei, 15 en 16 juni, 20 en 21 juli, 17 en 18 augustus en 14 en 15 september Elk derde weekend van de maand zal de beverbus een alternatieve route volgen door het Museumbos. Verwonder je over wat dit gebied te bieden heeft.

Klimmen bij Fun Forest

In Almere klim je door het langste zipline park van Nederland. Iedere route begint en eindigt met een tokkelbaan, waarbij je door de bossen en over het water zweeft. Er zijn 8 verschillende routes waar je uit kan kiezen, zo bepaal je zelf hoe hoog je gaat! Omdat je zelf kiest hoe hoog je klimt, is klimmen bij Fun Forest Almere geschikt voor jong en oud. Je beweegt door middel van touwnetten, balken en ziplines door de bomen. Aan het einde wacht voor de echte durfals zelfs een vrije sprong!

Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!