Klimmen bij Fun Forest

Ben je op zoek naar de ultieme avontuurbeleving in de natuur? Ga klimmen! Je gaat de bomen in, waar je leert hoe je op jezelf kan vertrouwen en je grenzen verlegt. Samen klimmen is pas echt een aanrader, met je gezin, je hele familie of een groep vrienden. Zo ontdek je op hoogte elkaars moed en leer je op nieuwe manieren samenwerken. De eerste keer kan het best spannend zijn, maar na een paar minuten wen je eraan en is het helemaal geweldig!

Door de natuurbeleving en het avontuurlijke karakter voelt het niet als sporten, maar heb je vooral heel veel plezier. Toch gebruik je alle spieren die achter je computer geen kans krijgen. Voor de echte durfals is Fun Forest een topactiviteit. Tussen de bomen voelt het net als apenkooien, maar dan nog uitdagender. Want uiteindelijk kom je altijd weer veilig met beide benen op de grond!

Je kiest zelf op welk niveau je start. Nadat je een baan geklommen hebt kan je kiezen om een hoger niveau te proberen, of niet. Van 5 tot 18 meter hoogte klim je, helemaal op eigen kracht, het bos door. Na je korte instructie ga je met gordel en helm de boom in! Daar beleef je 3 uur lang een geweldig avontuur. Dit is het ultieme dagje uit.

Klimmen kan al vanaf €13,95 per persoon, voor volwassenen kost 3 uur klimmen €20,95 euro.

Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!