Klimmen bij Fun Forest

In Almere klim je door het langste zipline park van Nederland. Iedere route begint en eindigt met een tokkelbaan, waarbij je door de bossen en over het water zweeft. Er zijn 4 verschillende routes waar je uit kan kiezen, zo bepaal je zelf hoe hoog je gaat! Omdat je zelf kiest hoe hoog je klimt, is klimmen bij Fun Forest Almere geschikt voor jong en oud. Je beweegt door middel van touwnetten, balken en ziplines door de bomen. Aan het einde wacht voor de echte durfals zelfs een vrije sprong!

Prijs:
Mini (vanaf 6 jaar): €14,95 per persoon
Kinderen (8 t/m 12 jaar): €17,95 per persoon
Volwassenen (12+ jaar): €22,95 per persoon

Duur:
Je krijgt 3 uur de tijd, maar mag ook eerder stoppen.

Wanneer:
Op woensdagmiddag van 13:00 tot 18:00 open;
Op vrijdagmiddag van 15:00 tot 19:00 open;
Op zaterdag en zondag van 11:00 tot 18:00 open;
Schoolvakanties: (mei, zomer en herfst) dagelijks geopend van 11:00 tot 18:00;
In de zomervakantie vanaf 10.00 uur open.

Door de natuurbeleving en het avontuurlijke karakter voelt het niet als sporten, maar heb je vooral heel veel plezier. Toch gebruik je alle spieren die achter je computer geen kans krijgen. Voor de echte durfals is Fun Forest een topactiviteit. Tussen de bomen voelt het net als apenkooien, maar dan nog uitdagender. Want uiteindelijk kom je altijd weer veilig met beide benen op de grond!

Je kiest zelf op welk niveau je start. Nadat je een baan geklommen hebt kan je kiezen om een hoger niveau te proberen, of niet. Van 5 tot 18 meter hoogte klim je, helemaal op eigen kracht, het bos door. Na je korte instructie ga je met gordel en helm de boom in! Daar beleef je 3 uur lang een geweldig avontuur. Dit is het ultieme dagje uit.

 

Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!