Pannenkoeken restaurant

Er is een nieuw restaurant geopend op het Stadslandgoed: Familie- en Pannenkoekenrestaurant de Kemphaan! Hier kan je terecht voor heerlijke pannenkoeken, een hoop gezelligheid en lekker spelen. Maar ook voor een lekkere borrel, maaltijdsalade of een uniek groepsarrangement. Wanneer kom jij eens kijken en smullen?

Lekker borrelen aan het water, samen lunchen na een wandeling in het bos of gezellig pannenkoeken eten met het hele gezin? Hier ben je op de goede plek! Het pannenkoekenrestaurant op de Kemphaan is vernieuwd. Naast een nieuwe stijl en een nieuw menu kunnen de kinderen zich ook helemaal uitleven in de uitgebreide speelhoek. Wil je even lekker uit eten op een plek met veel ruimte en gezelligheid? Kom dan vooral langs bij Familie- en pannenkoekenrestaurant de Kemphaan!

Pannenkoeken, BBQ en meer!

Menukaart

Natuurlijk staan pannenkoeken voorop en zijn deze op het menu uitgebreid te vinden, maar voor de lichte maaltijd zijn er bijvoorbeeld ook heerlijke maaltijdsalades. Ook aan vegetarisch is gedacht met een heerlijke quiche. Wil je toch liever een lekker stukje vlees? Misschien is het Stoofpotje of de Kemphaanburger dan wel wat voor jou!

Ben je benieuwd wat je allemaal kan bestellen? Bekijk hier de menukaart van Familie- en Pannenkoekenrestaurant de Kemphaan.

Kinderfeestje

Als je je feestje viert bij het pannenkoekenrestaurant, heb je twee keuzes! Ga jij voor het pannenkoekengourmet en bak je zelf je pannenkoeken of zie je liever een grote stapel American pancakes op tafel? Beide soorten mag je helemaal zelf versieren met meer dan 10 soorten zoet en hartig beleg. Tijdens het eten krijg je onbeperkt limonade voorgeschoteld en achteraf krijgt iedereen een schatkistje, lekker!

Groepsarrangementen

Er zijn ook verschillende groepsarrangementen om uit te kiezen. Voor de pannenkoekenliefhebbers is er Grootmoeders stapel, met 3 pannenkoeken per persoon. Maar er zijn ook twee luncharrangementen om uit te kiezen en voor het diner is er een keuze arrangement en een uitgebreide barbecue. Wat ga jij eten met je groep?

Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!