Restaurant Buitengewoon Lekker

Buitengewoon Lekker Almeerderhout wordt verzorgd door HSL Almere en is gevestigd in het Buitencentrum Almeerderhout. Een ideaal vertrekpunt voor een dag natuurbeleving. Na een lange wandeling of fietstocht is het heerlijk genieten bij de open haard of op het grote terras. Met uitzicht op het Zuiderzee speelbos of Klimbos Fun Forest. Bij Buitengewoon lekker wordt er zoveel mogelijk met biologische producten gewerkt.

Biologisch & fairtrade

Waar mogelijk wordt voor onze maaltijden gebruik gemaakt van streekgebonden producten. Onze producten zijn zoveel mogelijk biologisch en waar mogelijk fairtrade. Wij houden graag rekening met eventuele dieetwensen of allergieën.
Een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Mail uw wensen en ideeën naar info@horecaservicelelystad.nl
Wij denken graag met u mee!

Alle arrangementen

Voor familiebijeenkomsten, bedrijfsrecepties, evenementen of vergaderingen ben je van harte welkom. Misschien een leuk idee om een bijeenkomst te combineren met één van de vele excursies/activiteiten. Bij Buitengewoon Lekker kun je terecht voor een heerlijk kopje koffie, lunches, koffietafel, High Tea, kinder high tea, high wine, baby shower, kinderfeestje, borrel, luxe buffetten, barbecue en diverse soorten vergader- en groepsarrangementen.

Contact

Klik hier voor het hele menu.

Informatie/reserveren horeca: info@horecaservicelelystad.nl

Het restaurant Buitengewoon Lekker bevindt zich in het Buitencentrum Almeerderhout op Stadslandgoed de Kemphaan.

Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!