Restaurant Buitengewoon Lekker

Bij Buitengewoon lekker wordt er zoveel mogelijk met biologische producten gewerkt. Zo geniet je er van een heerlijk versbelegd broodje en een lekker sapje, of van een warme kop koffie met een stuk taart. In de zomer zijn er genoeg ijsjes om lekker van te genieten en vooral in de herfst is een warme kop soep ook erg lekker!

Buitengewoon Lekker Almeerderhout is gevestigd in het Buitencentrum Almeerderhout. Een ideaal vertrekpunt voor een dag natuurbeleving. Na een lange wandeling of fietstocht is het heerlijk genieten bij de open haard of op het grote terras. (met uitzicht op het Zuiderzee Speelbos en het klimbos).

Voor familiebijeenkomsten, bedrijfsrecepties, evenementen of vergaderingen ben je van harte welkom. Misschien een leuk idee om een bijeenkomst te combineren met één van de vele excursies/activiteiten.

Bij Buitengewoon Lekker kun je terecht voor een heerlijk kopje koffie, lunches, koffietafel, High Tea, kinder high tea, high wine, baby shower, kinderfeestje, borrel, luxe buffetten, barbecue en diverse soorten vergader- en groepsarrangementen.

FOTOBOEK H3

Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!