Wandelen in Almere Jungle

Verken deze unieke combinatie van zorg, dierenopvang, botanische tuin en dierenpark, allemaal op één locatie. Ontdek een diversiteit aan bijzondere planten en dieren, variërend van alpaca’s tot stokstaartjes en indrukwekkende kaaimannen van wel 2 meter groot. Vergeet niet om op zoek te gaan naar de ondeugende wasberen en kleurrijke toekans!

Bij Almere Jungle wordt dagbesteding geboden aan meer dan 150 cliënten die op alle afdelingen meehelpen om het park draaiende te houden. Veel van onze dieren zijn gedumpt of afgestaan en krijgen bij Almere Jungle de liefdevolle zorg die ze verdienen. Maak kennis met onze tempel van Kayaan en onze geliefde mascotte, A-Jay de Tokeh-gekko.

Voor de jongere bezoekers is er een speeltuin en een luchttrampoline om lekker te ravotten. Bovendien is Almere Jungle voor 70% overdekt, waardoor het bij elk weertype een fantastisch uitje is. En alsof dat nog niet genoeg is, worden er tijdens elke vakantieperiode weer nieuwe en spannende evenementen georganiseerd om te beleven.

Openingstijden:
Maandag tot zaterdag: 10:00-17:00 uur
Zondag: 10:00-17:30 uur

Meer informatie
In Dierenpark Almere Jungle leven vogels, zoogdieren, vissen, reptielen, insecten en ongewervelde dieren. De dieren krijgen daar een natuurlijk verblijf, voldoende verrijking, de juiste voeding en soortgenoten. Mede dankzij jouw bezoek aan Almere Jungle kunnen zij de dieren een goed thuis geven en dagbesteding bieden aan een grote groep mensen!

Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!