Ultiem relaxen bij intiem Sound of Songs Festival

Zaterdag 31 augustus is het weer zover; kamperen, genieten van natuur en kampvuur en ontspannen bij heerlijke live optredens van nationale en internationale artiesten. Gewoon hier in Almere op natuurcamping de Kemphaan.

Vorig jaar werd een feestje van singer-songwriter Gitta de Ridder ietsje groter dan gepland en was Sound of Songs festival een feit. Dit jaar gaan we weer een weekend kamperen, zijn de twee intieme podia, het kampvuur en de relaxte sfeer terug met een divers programma van folk, singer-songwriters en wereldmuziek en een knus aanbod van lokaal (vegan) eten en drinken.

O.a. Nina June, Chris Kikic (Kitchenette, Popronde Oor talent ’19 met een speciale unplugged show), The Yess Mess (UK), Daniel van der Zee, Simon Keats (a.k.a. Paul Zoontjens, The Kik), Sophie Janna (Finaliste Mooie Noten ’19), en Gitta de Ridder zelf, zullen tussen 13.00 en 21.00 uur op het dagprogramma staan en voor de mensen met een kampeerticket gaat het feestje daarna nog door met meer muziek en marshmallows bij het kampvuur. De volledige line up, meer info en de link om tickets te bestellen kun je vinden op www.soundofsongs.com.

Foto’s gemaakt door Bram Heeren.

Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!