Poepgoede zomervakantie bij Stad & Natuur

Een zomervakantie vol poep! Iedere donderdag is er bij Stad & Natuur iets te doen met het thema poep. Daarnaast zijn er nog meer poepgoede workshops en activiteiten bij ons afsluitende Zomerfestival: Vette shit!

Jan Klaassen en Katrijn komen zowel op donderdag 12 augustus als tijdens het zomerfestival op 22 augustus langs. Tijdens de poppenkastshow nemen zij je mee op een smerig avontuur. Ben je ook benieuwd waar ze in verzeild raken? Kom dan naar stadslandgoed de Kemphaan voor deze voorstelling, reserveren is verplicht. Het wordt veel lachen, gieren en brullen! De poppenkast kan uitstekend gecombineerd worden met de speurtocht van detective Mol op de Kemphaan. Detective Mol heeft hulp nodig bij het opsporen van de dader die de prijswinnende Wortel van mevrouw konijn heeft gestolen. Gelukkig heeft hij al een aanwijzing gevonden namelijk een drol! Help mee en leer ondertussen van alles over de poep van de dieren.

Om de zomervakantie af te sluiten hebben we een heus poep zomerfestival georganiseerd: Vette Shit! ! In elk stadsdeel is er wat te doen rond ons zomerthema ‘poep’! Check dus de leukste activiteiten en kom langs! Kom bijvoorbeeld speuren naar dierensporen en poep of maak een wc tegeltje op de Kemphaan. Of hou je meer van buitensporten en doe je een heus poepparcours en bak je daarna een heerlijk broodje poep bij Kinderboerderij den Uylpark? Heb je meer zin om in je broek te poepen van het lachen? Kom dan naar Kinderboerderij de Beestenbende voor de poppenkast en knutsel er op los. Naast de Schaapskooi in het Vroege Vogelbos bekijk je een ‘soort’ poep van dichterbij, namelijk de uilen braakbal. Wat heeft de uil gegeten? Ook is de fotobus aanwezig om jouw gezellige middag op de foto vast te leggen! Bij het Klokhuis is er ook stront aan de knikker en kan er volop geknutseld worden.

Uiteraard houdt Stad & Natuur bij deze activiteiten rekening met coronamaatregelen, op de website www.stadennatuur.nl staan deze vermeld. Reserveer voor alle activiteiten en voor de workshops tijdens het zomerfestival via onze website. Het beloven nog poepgoede weken te worden bij Stad & Natuur!

Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!