Nieuwe Menukaart Dubbel-Op

Een nieuw seizoen, dus ook een nieuwe menukaart bij Kip & Ei restaurant Dubbel-Op de Kemphaan. Een menukaart met nog meer mogelijkheden en oude bekenden uit de vorige eeuw. Nieuwe kipproducten en ijsgerechten, maar ook pannenkoeken die al 25 jaar de kaart stonden, zoals de Aalscholver met kip kerrie en een Zeebodemfestival met heerlijke zeevruchten.

Met een knipoog naar de eerste jaren van Dubbel-Op in Lelystad hebben zij op de nieuwe menukaart oude bekende pannenkoeken, zoals de Aalscholver, Zeebodemfestival en de Paling in het groen weer terug. Maar ook de kipkaart heeft een nieuwkomer,het Kemphaantje: een Beterleven twee sterren kipburger met gebakken ei, broodje, friet en salade. Alle “oude” nieuwkomers zijn ook glutenvrij te verkrijgen.

Onze Vrieskippetjes (ijsjes) zijn uitgebreid met Ferrero Rocher en ambachtelijke Cheese-cake ijs. De koffie specialiteit en smaaksensatie van februari en maart is: Café Brûléé, lattemacchiato met vanille en karamel siroop en kletskop! Naast deze nieuwe menukaart heeft de keukenbrigade een huisgemaakte kipsaté en de huisgemaakte kipgehaktballetjes voor het broodje Aap aan de bal geïntroduceerd, echt om je vingers er bij af te likken.

Op 1 April, de grote dag dat wij 25 jaar bestaan en dat is op eerste paasdag. Dubbel-Op organiseert in samenwerking met Natuurcamping de Kemphaan een Paas-ei zoekwedstrijd met mooie prijzen. Meer info en inschrijven via de website:
Tweede paasdag zijn zij geopend van 11.00 uur tot 20.00 uur.

In de voorjaarsvakantie is het restaurant 7 dagen geopend: maandag t/m vrijdag: 11.30 uur tot 17.00 uur, zaterdag en zondag van 11.00 uur t/m 20.00 uur. Daarna start het seizoen weer en zijn ze 6 dagen geopend en de donderdag gesloten.
Kijk voor meer informatie op www.dubbel-op.nl

Kip & Ei restaurant Dubbel-Op de Kemphaan | Kemphaanpad 8 | dubbelop@planet.nl | 0365309977

Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!