Certificaat Glutenvrij voor Kip &Ei Dubbel-Op!

Kip & Ei restaurant Dubbel-Op de Kemphaan is het eerste restaurant in Flevoland wat het certificaat Glutenvrij heeft gekregen van de Horeca Alliantie NCV.

Doordat Kip & Ei restaurant Dubbel-Op met pure en zorgvuldig gekozen ingrediënten werkt, waarin geen tarwe is verwerkt, is bijna de gehele keuken glutenvrij. In onze vernieuwde menukaart staat aangegeven wat niet glutenvrij is. Het meel wat gebruikt wordt voor de pannenkoek is Teff meel, dit is een volkorenmeel wat rijk is aan vezels, mineralen en vitaminen. Uniek is onze Beterleven twee sterren kipschnitzel, ook deze is ei- en glutenvrij! Bij het nuttigen van onze gerechten merk je gewoon niet dat het onder het label “glutenvrij” valt en hierdoor kan een ieder genieten en zijn er geen uitzonderingen.

Reactie Nederlandse Coeliakie Vereniging:
Zij zijn het eerste restaurant in Flevoland dat zich heeft aangesloten bij de Horeca-Alliantie. Het restaurant is vrijwel geheel glutenvrij en hier is juist de klant die iets “glutenvols” wil bestellen een uitzondering. Alle pannenkoeken worden vers gebakken en zijn standaard glutenvrij. Ook alle kipproducten (kippenvleugels, kippenpootjes, gepaneerde kipschnitzel, kipsaté) zijn standaard glutenvrij. Er is ook gedacht aan producten als glutenvrij ijs, gebak of bier. De hele keuken is glutenvrij, op 1 klein stukje aanrecht na: dat is gereserveerd voor de glutenvolle producten. Bovendien is de omgeving van het restaurant (op landgoed de Kemphaan) ontzettend leuk voor volwassenen én kinderen: je kunt hier onder andere de apen bezoeken van Stichting Aap of zelf klauteren als een aap in het klimbos. Kortom: een echte aanrader voor jong en oud voor een zorgeloos dagje uit.

Meer informatie: www.dubbelop.nl
Meer informatie: www.glutenvrij.nl

Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!