Schoolprogramma’s voor onderwijs en bso’s

De natuur dichterbij brengen. Dichterbij de stad, dichterbij de scholen, de opvanglocaties en de leefomgeving van kinderen en hun ouders. Dat is het doel van Stad & Natuur. Zij bieden elk jaar een vernieuwend en aansprekend programma voor de diverse vormen van onderwijs  en bso’s in Almere aan.

De gevarieerde activiteiten uit het jaarprogramma van Stad & Natuur, waarin o.a. de thema’s planten, dieren, duurzaamheid en cultuur centraal staan, zorgen altijd voor een verrassende, avontuurlijke en natuurlijk leerzame ervaring. Zij bieden activiteiten die je in en om de school kunt doen en activiteiten waarbij je er lekker op uit kunt met de klas. Naar één vande prachtige locaties van Stad & Natuur zoals de Kemphaan waar altijd veel te ontdekken is, of naar andere mooie plekken in de stad. Ook organiseren zij activiteiten methun partners, zoals Staatsbosbeheer, de Stadsboerderij, Kinderboerderij de Stek en de gemeente Almere. Voor voortgezet onderwijs, mbo’s en speciaal onderwijs organiseren zij ook schoolprogramma’s op maat.

Wil je samen met Stad & Natuur de mogelijkheden hiervoor op je eigen school of bso onderzoeken? Neem dan contact op met educatie@stadennatuur.nl

Het aanbod is ook geschikt voor peuterspeelzalen en kinderopvang/buitenschoolse opvang. Kijk voor meer informatie op de website van Stad & Natuur.

Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!