Actief groepsuitje bij Fun Forest

Een echt actief en avontuurlijk groeps-, familie- of bedrijfsuitje begint natuurlijk bij Fun Forest Almere. Met de hele groep, familie of het hele bedrijf 3 uur lang door de uitdagende parcoursen van het klimpark manoeuvreren. Of ga je liever een Forest Adventure aan met de groep? Hierbij kun je kiezen uit drie verschillende soorten spellen waarbij je het groepsgevoel stimuleert en natuurlijk gaat voor de winst! Na zo’n actieve ochtend of middag wil je natuurlijk genieten van een heerlijke lunch, diner, BBQ of borrel. Dit wordt verzorgd in combinatie met Dubbel-Op en restaurant Buitengewoon Lekker. Bekijk alle mogelijkheden en boek gelijk jouw actieve uitje via de website van Fun Forest!

Mogelijkheden

Groepsklimmen €19,95:
3 uur lang klimmen in de verschillende parcoursen van het klimpark. Hierbij geldt dat je minimaal 18 jaar moet zijn om zonder begeleiding te klimmen en minimaal 1.30m lang.

Forest Adventure €19,95:
2 uur lang actief bezig met verschillende spellen met Forest Adventure. Je hebt de keuze uit Under Construction, Forest Games of Master Minds. Deze activiteit kan geboekt worden vanaf 8 deelnemer die minimaal 18 jaar oud zijn.

Kom je met een groep groter dan 20 personen? Dan geldt er een korting van 10% op het reguliere tarief en gaat het klimpark open buiten de regulieren openingstijden.

Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!