Ontdek het voorjaar op de Kemphaan tijdens de voorjaarsvakantie!

Van zaterdag 15 t/m zondag 23 februari 2020 is het weer voorjaarsvakantie in Almere en daarom vinden er op Stadslandgoed de Kemphaan de hele week leuke activiteiten plaats. Tijd om lekker naar buiten te gaan en te genieten van de natuur. Uiteraard hoort daar een hapje en een drankje bij om even tot rust te komen. Kom daarvoor naar Kip & Ei restaurant Dubbel-Op of Buitengewoon Lekker.

Wat is er allemaal te doen in de voorjaarsvakantie?

Opening Fun Forest

Zaterdag 22 en zondag 23 februari – 12:00 tot 17:00

Wil jij lekker naar buiten, bewegen en plezier hebben? Op 22 en 23 februari is het bos weer voor het eerst geopend. Kom je vroeg klimmen? Dan kan je zelfs gebruik maken van de Vroege Vogelkorting! Lees meer…

Voorjaar in je bol!

Donderdag 20 februari – 12:00 tot 16:00

Het is voorjaarsvakantie en buiten zie je de eerste tekenen van de lente al verschijnen! Heb jij ook al de lente in je bol? Ben jij al op voorjaarsplannen aan het broeden? Of heb je nog niks ge-plant?

Kom dan donderdag 20 februari naar de Kemphaan voor een workshop met bloemen. Tussen 12:00 en 16:00 kun je langskomen bij Stad & Natuur!

Almere Jungle

Dagelijks van 10:00 tot 17:00

Zoek je graag de warmte op deze voorjaarsvakantie? In de kas van Almere Jungle is het altijd lekker warm. Daarnaast zie je er ook de mooiste dieren en planten, en kan je een heleboel lekkers vinden in het Jungle Café!

Biologische Boerenmarkt

Zaterdag 15 & 22 februari – 09:30 tot 13:00

Iedere zaterdag kun je tussen 9.30 – 13.00 uur naar de biologische boerenmarkt in de grote schuur van de Stadsboerderij op Stadslandgoed de Kemphaan. De enige biologische markt in Nederland waar het ook met regenachtig weer goed toeven is. Ook kun je even neerploffen op het terras van het Marktcafé van Roos voor bijvoorbeeld een punt huisgemaakte appeltaart.

Wandeling door Almeerderhout

Dagelijks van 10:00 tot 17:00

Wil je een mooie wandeling maken deze vakantie? Ga dan naar Buitencentrum Almeerderhout en haal daar een van de verschillende routekaarten op. Wil je weten welke routes er allemaal zijn? Je ziet ze hier. Na je route kan je heerlijk genieten van een warme kop soep bij Restaurant Buitengewoon Lekker.

Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!