Sporen naar Dierensporen
Kom jij op de Kemphaan speuren naar dierensporen? Misschien vind je een veer, een pootafdruk of een mooie drol! In de pootafdrukken die je vindt ga je gipsgieten, zodat je een mooi aandenken hebt om mee naar huis te nemen.

Zoals het thuis poept.. Wc tegeltjes maken.
Zie jij op de toiletten ook vaak wc-tegeltjes met creatieve teksten? Bedenk zelf een tekst en/of een tekening en ga aan de slag op een echt tegeltje! Waar zet jij je pronkstuk neer als het af is? Krijgt het ook een mooi plekje in de wc?

Stad & Natuur brengt het jaarlijkse Zomerfestival naar je toe!
Ivm de huidige coronamaatregelen vindt er geen groots Zomerfestival plaats op stadslandgoed de Kemphaan maar zijn er workshops bij Stad & Natuur op de Kemphaan, Kinderboerderij de Beestenbende, Kinderboerderij den Uylpark, Schaapskooi Vroege Vogelbos en het Klokhuis. Kleinschalig maar net zo leuk! In elk stadsdeel is er wat te doen rond ons zomerthema ‘poep’! Check dus de leukste activiteiten en kom langs! Kom bijvoorbeeld speuren naar dierensporen en poep of maak een wc tegeltje op de Kemphaan. Of hou je meer van buitensporten en doe je een heus poepparcours en bak je daarna een heerlijk broodje poep bij Kinderboerderij den Uylpark? Heb je meer zin om in je broek te poepen van het lachen? Kom dan naar Kinderboerderij de Beestenbende voor de poppenkast en knutsel er op los. Naast de Schaapskooi in het Vroege Vogelbos bekijk je een ‘soort’ poep van dichterbij, namelijk de uilen braakbal. Wat heeft de uil gegeten? Ook is de fotobus aanwezig om jouw gezellige middag op de foto vast te leggen! Bij het Klokhuis is er ook stront aan de knikker en kan er volop geknutseld worden.

  • 22-08-2021, 12:00 - 16:00

Contactinformatie
Kemphaanstraat
1358 AD ALMERE
winkel@stadennatuur.nl

Bel 036 5475050

Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!