Van 30 december t/m 8 januari is er op de kemphaan het project van “Zilver op Water” waar er 8 lichtgevende kunstwerken te zien zullen zijn.

Maak jij net als deze kunstenaars een mooi kunstwerk voor deze kunstroute? 

De kunstwerken die tijdens de workshop gemaakt worden, zullen een onderdeel van die kunstroute worden en zullen die periode van 10 dagen te bewonderen zijn en deze route verlichten.

Je maakt dit lichtkunstwerkje onder leiding van Kunstenaar Mannie Krak in het thema: “Duurzame toekomst”. Mannie werkt vooral met gerecyclede materialen en is al 5 jaar betrokken bij “Zilver op Water”

In deze workshop wordt er in 2-tallen gewerkt aan 1 kunstwerk en er komen in totaal 8 kunstwerken te hangen. Er zijn dus 16 plekjes voor deze workshop. Kom je alleen, geen probleem, dan kun je aan iemand anders gekoppeld worden.

Let op: Reserveer vooraf en vol = vol! Kun je onverhoopt niet komen en heb je wel gereserveerd? Meld dit dan zsm via winkel@stadennatuur.nl zodat we je plek open kunnen stellen aan iemand anders.

Bijgevoegde foto is een foto van een groot kunstwerk van Jurrian van den Haak die vorig jaar te zien was tijdens Zilver op water.

  • 28-12-2022, 15:30 - 17:00

Contactinformatie
Kemphaanstraat
1358 AD Almere
info@stadennatuur.nl

Bel 036-5475050

Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!