We moeten iets met het landje is een muzikale voorstelling waarin een familieruzie over de grote vragen van onze tijd centraal staan. De voorstelling zal te zien zijn op Oerol, Schokland en in Almere.

Een broer en zus hebben elkaar al jaren niet gezien. Nu is papa net begraven. Zij zijn de laatste uitlopers van de stamboom van een welgestelde familie. Na hen is er niets. Nu moet worden bepaald hoe hun rijkdom wordt verdeeld. Dus moeten zij iets met het landje.

Allebei hebben ze een eigen toekomstvisie voor het landje. Is de ruzie over de hectares een laatste stuiptrekking van hun familieband, of het begin van een nieuwe gezamenlijke werkelijkheid?

We moeten iets met het landje is een muzikale voorstelling waarin een familieruzie over de grote vragen van onze tijd centraal staan. Hoe gaan we om met de aarde? Hoe leven we samen? Komen we er nog uit met elkaar? ‘We moeten iets met het landje’ is ontroerend, speels en soms magisch, want de voorstellingen van Simon Heijmans zijn altijd net even anders dan je verwacht.

De voorstelling is één van de openingsvoorstellingen van het Oerol Festival. Aldaar te zien van vrijdag 9 tot en met zaterdag 17 juni (UITVERKOCHT). Première 9 juni op Oerol. Daarna extra voorstellingen in de tuin van museum Schokland van 5 tot en met 8 juli. In Almere is de voorstelling te zien van 12 tot en met 29 juli van woensdag tot en met zaterdag bij de Vuurplaats op de Kemphaan. Aanvang 21.30u. Voorkom teleurstellingen en bestel nú je kaartjes!

  • 29-07-2023, 21:30 - 00:00

Contactinformatie
Vuurplaats op de Kemphaan
Almere
info@suburbia.nl

Bel 036 844 81 48

Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!