Stad & Natuur organiseert op de Kemphaan een voorleesochtend en middag voor peuters en kleuters op woensdag 31 januari. Er worden twee verhalen voor gelezen, namelijk ‘Ik ben bij de dinosaurussen geweest’ en ‘Gewoon zoals je bent’. Deze 2 prentenboeken zijn onderdeel van de 10 gekozen prentenboeken voor 2018. Het verhaal wordt in de ochtend en in de middag voorgelezen.

Ik ben bij de dinosaurussen geweest
Toegankelijk en grappig prentenboek over een jongetje dat dol is op dinosaurussen! Iedere dag verdwaalt hij in zijn lievelings-dino-boek en beleeft zo de meest spannende avonturen met de T-Rex, de Stegosaurus en vele anderen… Met kleurrijke en levensechte illustraties van Floor de Goede.

Gewoon zoals je bent
Kleine Snuf moet in de rij blijven lopen met de andere olifanten, maar er is te veel zien onderweg. Steeds komen ze andere dieren tegen die wel iets hebben wat Kleine Snuf ook graag wil hebben, van superlange steltpoten tot mooie vleugels om te vliegen en fladderen.

Nationale voorleesdagen
De Nationale voorleesdagen worden gehouden van 24 januari tot en met 3 februari. In heel het land lezen bekende Nederlanders, maar ook local heroes voor uit een mooi prentenboek. Bij Stad & Natuur lezen oud docenten uit het Almeerse onderwijs voor.

  • 31-01-2018, 10:00 - 16:00

Contactinformatie
Kemphaanstraat 1
1358AD Almere
info@stadennatuur.nl

Bel 0365475050

Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!