Deze zomer speelt Theatergroep Suburbia de muziektheatervoorstelling Tom op de boerderij in samenwerking met het ensemble Black Pencil en Stadsboerderij Almere. Voorafgaand aan de voorstelling is een biologisch driegangendiner en een randprogramma.

Tom is in diepe rouw. Zijn vriend is overleden. Tom reist naar het ouderlijk huis van zijn geliefde. Een boerderij ver weg van de grote stad. Aan de vooravond van de begrafenis maakt hij voor het eerst kennis met de familie van zijn vriend, moeder Agathe en broer Francis.

In het beklemmende isolement van de boerderij ontvouwt zich een complex en gevaarlijk spel van strijd en toenadering tussen de twee mannen en de moeder.

De Frans-Canadese auteur Michel Marc Bouchard schreef met Tom op de boerderij (Tom á la ferme) een spannend liefdesdrama over onverdraagzaamheid en verstikkende geheimen.

Nederlandse première
Tom op de boerderij is voor het eerst in Nederland te zien. Het is ook voor het eerst dat Suburbia een muziektheatervoorstelling maakt, samen met het vermaarde ensemble Black Pencil. Het ensemble componeert en speelt tijdens de voorstelling live muziek.

Complete avond uit
Zoals ieder jaar is de zomervoorstelling van Suburbia een complete avond uit op het erf van Stadsboerderij Almere. Voorafgaand is er een biologisch driegangendiner en een randprogrammering waaronder ‘Ontmoet de stadsboeren van Almere’ en een rumba workshop.

  • 30-07-2023, 20:30 - 22:15

Contactinformatie
Kemphaanpad
1358 AC Almere
info@suburbia.nl

Bel 036 844 81 48

Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!