Op zondag 13 september organiseert Stad & Natuur de vierde keer ‘Festival Rolling Nature’ op Stadslandgoed De Kemphaan.

Festival Rolling Nature De Kemphaan is een initiatief van Stad & Natuur Almere. Het natuur- en cultuurfestival is bestemd voor iedereen – van 0 tot 100 – met een groen hart en een frisse neus. Op 13 september van 12-16 uur voel en beleef je de veelzijdigheid van Stadslandgoed De Kemphaan!

Veelzijdige activiteiten

Festival Rolling Nature De Kemphaan is gebaseerd op de populaire Foodtruck Festivals, maar dit keer is het belangrijkste ingredient niet food, maar de natuur. Als bezoeker kun je aan de slag met diverse zeer uiteenlopende activiteiten. Zo kun je aan de slag bij de trucks/bussen van Oerz, de Stad en Natuur bus, de Kunstbus van KLEURinCULTUUR en de fotobus van Say Kaas. Ook op cultureel gebied kom je niets te kort op deze zondagmiddag. Daarnaast wordt er ook een boerderijhoek ingekleed met leuke activiteiten. Ook kun je mee met de Waterkasteel-rondleiding. 

Coronamaatregelen

Festival Rolling Nature is een jaarlijks terugkerend natuurevenement, op de Kemphaan vindt het plaats rondom Stad & Natuur, Kemphaanstraat 1. Dit jaar vindt het evenement plaats in de schapenweide naast het gebouw van Stad & Natuur. We houden ons deze dag aan de RIVM richtlijnen. 

– Het terrein is groot en er is genoeg ruimte om 1,5 meter afstand te bewaren.
РBij de ingang worden alle bezoekers geregistreerd, middels een qr code, check van te voren of er een qr code scanner op je telefoon zit. We registreren per gezin ̩̩n naam en telefoonnummer, na 14 dagen worden deze automatisch gewist. In de tussenliggende periode kan de GGD contact opnemen via deze gegevens.
– Bij de ingang en op het terrein worden handenwasunits geplaatst. Iedereen dient voor het betreden van het terrein zijn handen te desinfecteren.
– Bij verkoudheid, koorts en hoesten wordt er geen toegang verleend tot het terrein.
– Bij de workshops en het theater mogen de kinderen plaatsnemen aan de (picknick)banken / bij de bus. Ouders/verzorgers wordt gevraagd om gepaste afstand te wachten tot de kinderen klaar zijn en 1,5 meter afstand van andere bezoekers te houden. 
– Er is deze dag geen horeca op het terrein. Neem daarom voldoende drinkwater en/of etenswaren mee. In het midden plaatsen wij picknickbanken. Uiteraard staat het vrij om de horecagelegenheden op het terrein te bezoeken. 
– Niet corona-gerelateerd, maar wel van belang. Draag goed schoeisel, dit evenement vindt plaats in de schapenweide, waar distels groeien, slippers of open schoenen zijn daarom niet aan te raden. 

  • 13-09-2020, 12:00 - 16:00

Contactinformatie
kemphaanstraat
1358AD Almere
info@stadennatuur.nl

Bel 0365475050
Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!