Op zaterdag 24 oktober organiseert Stad & Natuur Almere met verschillende partijen de Nacht van de Nacht voor kinderen bij stadslandgoed de Kemphaan.

Tijdens een nachtwandelroute door het bos bij stadslandgoed de Kemphaan, af en toe verlicht met een lampionnetje/fakkel, wordt de bezoeker getrakteerd op allerlei scenes uit Sneeuwwitje. De route start bij het gebouw van Stad & Natuur, aan de Kemphaanstraat 1. Haal hier voor kinderen het opdrachtenblad, waarbij ze onderweg allerlei vragen kunnen beantwoorden over Sneeuwwitje. Uiteraard komen ze de (boze) stiefmoeder en de 7 dwergen tegen en wie weet ook de prins op het witte paard. Wie de scenes allemaal wil zien, start de wandelroute uiterlijk om 20.15 uur, om 21.00 uur verlaten de acts de route. Om 21.30 uur gaan de fakkels uit. Je hoeft dus niet perse stipt om 19.00 uur te starten.

De Sterrenwacht Almere is ook weer aanwezig om bij helder weer naar de sterren te kijken of bij minder goed weer te genieten van een presentatie over de sterrenhemel.

De route start bij het gebouw van Stad & Natuur en eindigt bij het Buitencentrum op de Kemphaan. Bij restaurant Buitengewoon Lekker kun je nog even nagenieten bij de houtkachel onder het genot van een warme chocolademelk, gluhwein, broodje Schotse Hooglandworst en huisgemaakte soep!

Voor de echte durfals biedt Fun Forest nachtklimmen aan. In het donker suis je door de bomen van het landgoed!

  • 24-10-2015, 19:00 - 21:30

Contactinformatie
Kemphaanstraat 1
1358AD Almere
info@kemphaan.nl

Bel 0365475050

Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!