Het kriebelbeestjesfestival is een uniek festival waar van alles te beleven is. Leer meer over de wondere wereld van de kriebelbeestjes.

Activiteiten: Tijdens het kriebelbeestjes festival kan je deelnemen aan de volgende activiteiten:

Ga mee op excursie op zoek naar verschillende bosbeestjes; Of ga op excursie en ga op zoek naar diverse waterbeestjes; Leer van alles over rupsen en vlinders tijdens de excursie van de Buiten(W)eter; Kom kijken bij de bijen en leer waar honing vandaag komt; Wil je even relaxen stap dan in ons pop-up poppenkasttheater voor een waanzinnig leuke show over deze kleine kriebelbeestjes; Volg een leuke workshop bloembommen maken; Of de workshop kriebelbeestjes knutselen.

Tijdens het festival kan je ook een kijkje nemen bij de leuke theater act los die rondloopt over het terrein. Kortom een hele hoop leuke activiteiten te beleven.

Reserveren en kosten: Alle activiteiten kosten €2,- per deelnemer oftewel 1 strip van een strippenkaart.  (€6,00 voor 4 strippen, €2,00 voor een losse strip, ter plekke te koop). 

Wegens een beperkt aantal plekken is het handig om voor de excursies en de theatershow vooraf een plekje te reserveren via de website. Je kan dit doen door op de knop ‘Kies Ticket’ te klikken rechtsboven op deze pagina.

De workshops zijn op inloop. Het kan zijn dat bij drukte gevraagd wordt om even te wachten. 

Praktiche informatie:

Locatie: Stichting Stad en Natuur Almere, Kemphaanstraat 1, 1358 AD Almere. Toegankelijk voor mindervaliden Tijd: van 12:00 tot 16:00 uur Houd rekening met het weer i.v.m. buitenactiviteiten, zorg voor stevige schoenen. Parkeren is gratis en nabij maar kom het liefst op de fiets of openbaar vervoer. Eten en drinken kan bij het nabijgelegen pannenkoeken restaurant op de kemphaan er is geen verkoop op het festival zelf.

  • 07-05-2023, 12:00 - 16:00

Contactinformatie
Kemphaanstraat
1358 AD Almere
info@stadennatuur.nl

Bel 036-5475050

Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!