Op zondag 30 augustus vindt Horse & Outdoor plaats op Stadslandgoed de kemphaan. De paardensport is één van de grootste sporten in Nederland, maar ook één van de meest veelzijdige. Tijdens Horse & Outdoor, het jaarlijkse paardenevenement op de Kemphaan, laat Stad & Natuur die veelzijdigheid zien. Zo is Josh Clemens aanwezig met een spectaculaire vuurshow! Of ClickAbility, die laat zien dat je een paard ook vanuit een rolstoel/scootmobiel kunt trainen. Er is Voltige, turnen te paard. En Sherwoos Shires komt met het grootste paardenras ter wereld; Shirehorses.
Wil je een ritje maken over De Kemphaan in een huifkar? Natuurlijk kan dat! Of wil je liever sierlijk leren dansen als een paard, dat kan in de workshops van Jouetta’s danscentrum. Zij vrolijken de pauzes ook op met een dansshow van hun selectiegroep. Erik Fakkeldij gaat samen met kinderen touw maken van brandnetels. Horse & Outdoor eindigt met een spectaculaire vuurshow van Josh Clemens!

Tijdens Horse & Outdoor zal het Vier Seizoenenpad ook officieel worden heropend met een tour onder leiding van Staatsbosbeheer. Deze, ook voor scootmobielen toegankelijke, avontuurlijke fiets- en wandelroute ligt in het bos rondom stadslandgoed De Kemphaan. Langs de route staat informatie over het Almeerderhout en de verschillende seizoenen.

  • 30-08-2015, 12:00 - 16:00

Contactinformatie
Kemphaanstraat 1
1358AD Almere
info@stadennatuur.nl

Bel 0365475050

Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!