In 2023 organiseert Stad & Natuur ism fotograaf Erwin Budding een reeks van 4 fotografieworkshops. De tweede vindt plaats op zondag 25 juni van 13-15.30 uur en het thema is: close-up / macrofotografie. We maken foto’s met mobiele telefoon, dus iedereen kan meedoen. De workshop is bij Stad & Natuur aan Kemphaanstraat 1 in Almere.

Leer in deze workshop van dichtbij (close up met macrolens) fotograferen. Kom dicht bij het onderwerp, leer de natuur op een andere manier bekijken en ontdekken!  

De workshop starten we met een gezellig samenkomen in de workshopruimte van Stad & Natuur aan Kemphaanstraat 1. We nemen de mogelijkheden van de camera van je telefoon door en leren hoe de macrolens werkt. Daarna gaan we buiten in de bijentuin, naast het gebouw van Stad & Natuur, en gaan we aan de slag met mobiele fotografie. Eenmaal weer binnen, gaan we kort in op het bewerken van de foto’s. Hier kom je al heel ver mee op je mobiel, maar je kunt hier ook een (gratis) app voor downloaden. Hier wordt je tijdens de workshop in begeleidt door de fotograaf. 

Thuis kun je alle informatie in de praktijk brengen om alles onder de knie te krijgen.

Je betaalt voor deze workshop 15 euro, dit is inclusief macrolens voor op je mobiele telefoon. Deze krijg je tijdens de workshop uitgereikt.

Voorbereid op pad:  
– Een opgeladen telefoon
– Genoeg geheugen op je telefoon
– Eventuele een lens/brillen doekje
– Wandelschoenen en kleding
– Frisse zin!

Voor wie
De workshops zijn voor kinderen vanaf 8 jaar, zij moeten wel kunnen beschikken over een mobiele telefoon tijdens deze workshop. De workshop is ook voor jongeren, volwassenen en ouderen. Voor iedereen valt er wat nieuws te leren!

  • 25-06-2023, 13:00 - 15:30

Contactinformatie
Kemphaanstraat
1358 AD Almere
info@stadennatuur.nl

Bel 036-5475050

Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!