In 2024 organiseert Stad & Natuur ism fotograaf Erwin Budding een reeks van 4 fotografieworkshops. De eerste vindt plaats op zondag 24 maart van 13-15.30 uur en het thema is: Details van de natuur. We maken foto’s met eigen mobiele telefoon, dus iedereen kan meedoen. 

Wat ga je doen In deze mobiele telefoon fotografie workshop leer je dichtbij naar de natuur kijken. Hoe zien de nerven van blaadjes eruit? Hoe ziet mos er van dichtbij uit? Hoe verschilt het boomschors per boom? En natuurlijk: hoe leg je dit zo mooi mogelijk vast met je mobiele telefoon!

Alle workshops starten we met een gezellig samenkomen in de workshopruimte van Stad & Natuur aan Kemphaanstraat 1. We nemen de mogelijkheden van de camera van je telefoon door. Daarna gaan we buiten in de natuur aan de slag met mobiele fotografie. Eenmaal weer binnen, gaan we kort in op het bewerken van de foto’s. Hier kom je al heel ver mee op je mobiel, maar je kunt hier ook een (gratis) app voor downloaden. Hier wordt je tijdens de workshop in begeleidt door de fotograaf. De workshop is bij Stad & Natuur aan Kemphaanstraat 1 in Almere.

Thuis kun je alle informatie in de praktijk brengen om alles onder de knie te krijgen.

Voor wie

De workshops zijn voor kinderen vanaf 8 jaar, zij moeten wel kunnen beschikken over een mobiele telefoon tijdens deze workshop. De workshop is ook voor jongeren, volwassenen en ouderen. Voor iedereen valt er wat nieuws te leren!

  • 24-03-2024, 13:00 - 15:30

Contactinformatie
Kemphaanstraat
1358 AD Almere
info@stadennatuur.nl

Bel 036-5475050

Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!