In 2024 organiseert Stad & Natuur ism fotograaf Erwin Budding een reeks van 4 fotografieworkshops. De tweede vindt plaats op zondag 23 juni van 13-15.30 uur en het thema is: Kriebelbeestjes (macro fotografie). We maken foto’s met eigen mobiele telefoon, dus iedereen kan meedoen. 

Wat ga je doen
In deze mobiele telefoon fotografie workshop ga je op zoek naar kriebelbeestjes. Insecten zitten onder blaadjes, op boomschors, bij bloemen, in de buurt van het water. Overal kun je ze vinden! De fotograaf leert je hoe je deze het beste kunt vastleggen. 

Alle workshops starten we met een gezellig samenkomen in de workshopruimte van Stad & Natuur aan Kemphaanstraat 1. We nemen de mogelijkheden van de camera van je telefoon door. Daarna gaan we buiten in de natuur aan de slag met mobiele fotografie. Eenmaal weer binnen, gaan we kort in op het bewerken van de foto’s. Hier kom je al heel ver mee op je mobiel, maar je kunt hier ook een (gratis) app voor downloaden. Hier wordt je tijdens de workshop in begeleidt door de fotograaf. De workshop is bij Stad & Natuur aan Kemphaanstraat 1 in Almere.

Thuis kun je alle informatie in de praktijk brengen om alles onder de knie te krijgen.

Voor wie

De workshops zijn voor kinderen vanaf 8 jaar, zij moeten wel kunnen beschikken over een mobiele telefoon tijdens deze workshop. De workshop is ook voor jongeren, volwassenen en ouderen. Voor iedereen valt er wat nieuws te leren!

  • 23-06-2024, 13:00 - 15:30

Contactinformatie
Kemphaanstraat
1358 AD Almere
info@stadennatuur.nl

Bel 036-5475050

Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!