Op zondag 10 september organiseert Stad & Natuur de eerste editie van ‘Outdoor Festival Rolling Nature’: ontdek Stadslandgoed De Kemphaan.

Outdoor Festival Rolling Nature De Kemphaan is een initiatief van Stad & Natuur Almere. Het nieuwe natuur- en cultuurfestival is bestemd voor iedereen – van 0 tot 100 – met een groen hart en een frisse neus. En of je nu als een havik tussen de bomen wilt zweven, of liever in een paardentram rondrijdt, of je graag wraps lust, of ook best eens een sprinkhaan wilt proeven, of je van theater houdt of met een natuurgids over bomen discussieert: op dit festival kan het allemaal! Op 10 september van 12-16 uur proef, voel en beleef de veelzijdigheid van Stadslandgoed De Kemphaan! De toegang en veel activiteiten zijn gratis, voor specifieke activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Veelzijdige activiteiten
Outdoor Festival Rolling Nature De Kemphaan is gebaseerd op de populaire Foodtruck Festivals. Als bezoeker kun je aan de slag met diverse zeer uiteenlopende activiteiten. Zo kun je een ritje maken met een huifkar, windmolentjes maken bij de Stad en Natuur bus of tegen een gereduceerd tarief klimmen en ziplinen in klimpark Fun Forest! Verder zijn er verschillende informatie-, educatie- en doe-stands, kom je alles te weten over bijen en schapen en leiden natuurgidsen je rond door de IVN Bomentuin. Wie trek krijgt van al die activiteiten kan een hapje eten of meedoen aan het hilarische balletje-balletje-met-insecten.

Evenement met toekomst
Festival Rolling Nature is een jaarlijks terugkerend natuurevenement. In het voorjaar vindt editie Oostvaardersplassen plaats, in het najaar editie de Kemphaan.

  • 10-09-2017, 12:00 - 16:00

Contactinformatie
Kemphaanstraat 1
1358AD Almere
info@stadennatuur.nl

Bel 0365475050

Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!