Theatergroep Suburbia speelt DESPERADO, een Nederlandse comedy over vier cowboys in de polder. Te zien tot en met 18 juli op Stadslandgoed de Kemphaan, op de Stadsboerderij Almere.

Vier vrienden komen elke zaterdagmiddag samen in hun clubhonk. Harry, Leo, Robin en Bert verkleden zich als cowboys en wanen zich even vier helden uit het Wilde Westen. Ruwe, goudeerlijke kerels die respect afdwingen en voor elkaar door het vuur gaan.Maar in het dagelijkse leven voelen ze zich onbegrepen en tekortgedaan. Op hun werk en door hun  vrouwen. Verongelijkt zoeken ze steun bij elkaar tegen de oneerlijke grote boze buitenwereld.

“Desperado, over vier witte, boze, machteloze mannen, heeft een tijdloze aantrekkingskracht” ★★★★☆ Volkskrant 

Desperado is briljant geouwehoer van vier mannen met kleine hartjes. Zwartgallig maar onweerstaanbaar geestig, geschreven door Ton Kas (tv show Promenade) en Willem de Wolf, ook wel bekend als het duo Kas & de Wolf. 

De jaarlijkse zomervoorstelling van Theatergroep Suburbia is een complete avond uit op het Stadslandgoed De Kemphaan met vooraf een tweegangendiner en op zaterdagen een line dance workshop door de Almeerse Silvia Servais!

Met: Ali Ben Horsting, Fahd Larhzaoui, Iwan Walhain en Titus Boonstra.

Suburbia volgt voor uw en onze veiligheid nauwgezet de coronamaatregelen van de Rijksoverheid op. Daardoor zijn aanpassingen wellicht noodzakelijk. 

  • 18-07-2021, 20:30 - 21:45

Contactinformatie
Kemphaanlaan
1358 AG Almere
info@theatergroepsuburbia.nl

Bel 0368448148

Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!