Klimmen Fun Forest

Ga op avontuur in het klimbos van Fun Forest Almere! Het heeft zowel voor jong als oud een ideaal klimparcours. Het uitgebreide klimbos bevat de meeste en langste tokkelbanen van Nederland. Daarnaast verschillen de klimparcoursen allemaal in hoogte en in moeilijkheidsgraad. Daag jezelf uit en ga steeds een stapje verder! Fun Forest is het ideale uitje voor het hele gezin, een kinderfeestje of als spannend schoolreisje. Lees verder om meer te weten te komen over de verschillende mogelijkheden en parcoursen. Reserveer snel via de website!

Alle parcoursen

Monkey parcours à € 11,95 (vanaf de meivakantie!):
1,5 uur klimmen voor kinderen van 8 t/m 11 jaar en een minimale lengte van 1.30m. Ideaal voor de kinderen die zelfstandig willen klimmen.

Regulier klimmen kids à € 13,95:
3 uur klimmen voor kinderen van 8 t/m 11 jaar en een minimale lengte van 1.30m. Voor kinderen tussen de 8 en 11 jaar die de reguliere parcoursen betreden,  geldt echter dat er per twee kinderen tenminste één volwassene (18+) mee moet klimmen ter begeleiding.

Regulier klimmen jongeren à € 15,95:
3 uur klimmen voor jongeren van 12 t/m 17 jaar en een minimale lengte van 1.30m. Zij mogen zelfstandig de parcoursen beklimmen!

Regulier klimmen volwassenen à €  17,95:
3 uur klimmen voor volwassenen van 18 jaar of ouder. Zij mogen de parcoursen beklimmen en zo ver gaan als zij zelf willen!

Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!