Zilver op Water: een unieke lichtgevende expositie, 30 december t/m 8 januari op het water op Stadslandgoed De Kemphaan. Van 2 t/m 8 januari zijn er ook rondleidingen te volgen, deze zijn te boeken via de website van Stad & Natuur.

Acht kunstenaars hebben speciaal een werk gemaakt in het thema: “duurzame toekomst”. Het zijn drijvende kunstwerken op het water, wat in de avond ook verlicht is.

Een 9de kunstenaar heeft bij elk werk een muziekstuk gemaakt. Deze zijn te beluisteren via eigen mobiel door middel van een link/QR code. Neem je telefoon met oordopjes/koptelefoon mee om dit optimaal te kunnen ervaren, en laat je verwonderen door de kunstwerken.

De werken zijn gratis te bewonderen zowel overdag als in de avond, maar pas in de avond als het donker is gaat de verlichting aan. Loop deze korte wandeling over alle bruggetjes langs de mooie kunstwerken en laat je verwonderen door al het moois en meevoeren met de muziek.

De werken zullen van ongeveer 17:00 tot 22:00 aan staan.

Audio tour met gids langs “zilver op Water”
Zilver op Water: een unieke lichtgevende expositie, 30 december t/m 8 januari op het water op Stadslandgoed De Kemphaan.

Acht kunstenaars hebben speciaal een werk gemaakt in het thema: “duurzame toekomst”.
Het zijn drijvende kunstwerken op het water, wat in de avond ook verlicht is.

Van 2 t/m 8 januari kun je een speciale rondleiding volgen onder leiding van een gids en sluit je af bij het kampvuur met iets te drinken (zit bij de prijs in)
Rondleiding start om 17.00 uur naast de trap van het restaurant.
Deze boek je via de website van Stad & Natuur.

Meer info op www.zilveropwater.nl

  • 08-01-2023, 17:00 - 22:00

Contactinformatie
Kemphaanstraat
1358 AD Almere
info@stadennatuur.nl

Bel 036-5475050

Komm
zusammen!

Erleben Sie die Natur auf Stadslandgoed de Kemphaan!