Kom jij ook takkentwisten? Help tijdens de voorjaarsvakantie mee met het maken van een groot community kunstwerk! Verzamel de mooiste natuur materialen; toffe veren, bijzondere takken, prachtige rietpluimen of iets heel anders. Samen maken wij het mooiste natuurkunstwerk!

Takkentwist is een gratis activiteit en kan op eigen gelegenheid gedaan worden.

Winterse Wollen Wanten Wandeling

Heb jij ze al zien hangen? Wat raar! Wanten die in de bomen hangen op de Kemphaan? Wat is er aan de hand? Stad & Natuur heeft de jaarlijkse Winterse Wollen Wanten Wandeling uitgezet. Een speurtocht waar met wanten de route wordt uitgezet. Deze speurtocht kan vanaf 16 december tot en met de voorjaarsvakantie gedaan worden. Dus lekker naar buiten! Voor de speurtocht betaal je €1,- euro, de speurtocht kan online of op het kantoor van Stad & Natuur gekocht worden.

De gekleurde wanten wijzen de weg en als er een geel schapennummertje bij hangt, hoort er een doe- of denkopdracht bij. Onderweg kom je van alles te weten over de natuur in de winter, bijvoorbeeld hoe verschillende dieren in de winter overleven, welke vogels je ziet, wat er in de winter anders is in het bos, etc. Doe dit jaar ook mee met het maken van een groot natuur kunstwerk. Verzamel tijdens het wandelen mooie takken, bladeren, veren of pluimen en creëer mee!

Dus kom mee, ga lekker naar buiten en speur mee naar de schatten van het bos!

  • 22-02-2019, 09:00 - 17:00

Contactinformatie
Kemphaanstraat 1
1358AD Almere
info@stadennatuur.nl

Bel 0365475050

Komm
zusammen!

Erleben Sie die Natur auf Stadslandgoed de Kemphaan!