De oogst gaat van het land en dan is het weer tijd voor de Oogstmarkt op de Stadsboerderij aan het Kemphaanpad 14 op stadslandgoed De Kemphaan.

Op het erf staan naast de kramen van de wekelijkse Biologische Boerenmarkt ook kramen van deelnemers van Almeerse Weelde.  Er is van alles te zien en leren. Ent fruitbomen of maak appelsap. Voor de inwendige mens wordt goed gezorgd. Er zijn lekkernijen van devegakookbus van Viva la Soepie, er wordt met lokale producten gekookt door Almeerse Weelde, je kunt een crêpe kopen bij onze desembakker, koffiedrinken in het oogstcafé of vegan taart proeven van Esther.

Behalve de weekmarkt zoals die elke week op het erf van de Stadsboerderij Almere wordt georganiseerd zijn er nu tal van extra kramen waarop producten aan de man gebracht worden van Almeerse bodem en zullen we laten zien hoe en waar het geproduceerd is. Wij noemen dat Almeerse Weelde en deze naam zal je dan ook op de diverse kramen terug kunnen vinden. Daarnaast zal op iedere vaste kraam een stuk ambacht uitgelicht worden en vinden er tal van proeverijen en product-demonstraties plaats.

Ook voor kinderen is er genoeg te doen. Zij kunnen hun eigen etiket tekenen op een potje jam, appelmoes maken of broodjes bakken boven het kampvuur. Er is muziek, kortom er is van alles te doen voor jong en oud.

Kom alleen als je gezond bent, houdt rekening met jezelf en met anderen.

  • 18-09-2021, 09:30 - 15:00

Contactinformatie
Kemphaanpad
1358 AC ALMERE


Komm
zusammen!

Erleben Sie die Natur auf Stadslandgoed de Kemphaan!