Heb jij altijd al een tovenaarsleerling willen worden? Tijdens de Nacht van de Nacht kun je op de Kemphaan altijd genieten van een sprookjeswandeling door een sfeervol verlicht bos met lampionnen en fakkels. De belevenissen op de route maken je dit jaar een echte tovenaar. Van toverspreuken tot magische capes en wedstrijden op vliegende bezemstelen, je beleeft het allemaal. Kom naar de Nacht van de Nacht en ‘Word een Tovenaarsleerling’! Voor de volwassen durfals onder ons hebben we ook nog een stukje eng bos, dit is aan het einde van de route, je kunt er voor kiezen om dit over te slaan. De acts op de route worden door leerlingen van Theaterschool Almere en danscentrum Jouetta opgevoerd. De route wordt sfeervol verlicht, we roepen iedereen op om zaklantarens thuis te laten en de schoonheid van het donkere bos te ervaren, kinderen mogen wel lampionnen meenemen. De kaarten worden online verkocht.

Almere Jungle presenteert Jungle by night!
Maak ’s avonds een spannende tocht door de jungle. Met een gratis speurtocht ontdek je niet alleen de nacht-actieve dieren zoals de stekelvarkens en de kerkuilen maar ook onze planten die speciaal uitgelicht zullen worden! Zo zie je onze werelddelen op een wel heel bijzondere manier. Namelijk in het donker! Ook hiervoor kun je een kaartje reserveren via onze site, betalen doe je op de avond zelf aan de kassa bij de Almere Jungle. Wil je zowel meedoen aan de sprookjesroute als de Jungle by night? Reserveer dan het eerste tijdstip van de sprookjesroute en de laatste voor het Jungle by night.

Verder op het landgoed
Daarnaast kun je ook (gratis) een kijkje nemen bij de Sterrenwacht in het gebouw van Stad & Natuur. Zij staan met enthousiasme klaar om je bij helder weer de kans te geven de sterren te bewonderen. In de Schaapskooi kun je geschminkt worden als een echte tovenaarsleerling tegen een kleine bijdrage.

Foto: Edgar Dumas van Edfotografie

Kaarten van Nacht van de Nacht zijn inmiddels uitverkocht.

  • 28-10-2017, 19:00 - 22:00

Contactinformatie
Kemphaanstraat 1
1358AD Almere
info@stadennatuur.nl

Bel 0365475050

Komm
zusammen!

Erleben Sie die Natur auf Stadslandgoed de Kemphaan!