Op zondag 2 juli is het weer zover, de dag waar veel kleine en grote inwoners van Almere naar uit hebben gekeken: de Modderrun! De dag waarop iedereen zo vies mogelijk mag worden. Stad & Natuur organiseert dit modderfeestje alweer voor het vierde jaar op stadslandgoed de Kemphaan.

Zondag 2 juli is het dus de beurt aan gezinnen met kinderen. Van 12 uur tot 16 uur zijn er allerlei activiteiten te doen voor stoere kinderen en hun net zo stoere familie. Duik, rol, ren en spring door de modder in het gave modderparcours. Voor oudere kinderen is er een parcours van 5,5 km en voor jonge kinderen van 2 km. Als je alle stoere obstakels in het parcours hebt genomen, zit je aan het eind van top tot teen onder de modder. Lekker vies!
Uiteraard is er na afloop de mogelijkheid om bij het strandje van het Zuiderzeespeelbo te kliederens, hier liggen emmers en schepjes klaar.
Reserveer nu alvast kaartjes via de webwinkel van Stad & Natuur, en ontvang een korting van €1 per kaartje. Je betaalt dan slechts €6 per kaartje. Elk half uur kun je starten, koop dan ook het kaartje voor het tijdstip waarop jij wilt starten. Je doet de loop op eigen tempo en gelegenheid.
Kledingadvies: oude kleding en goed schoeisel dat nat en vies mag worden, geen slippers. Je ontvangt in de week voorafgaande aan de Modderrun nog uitgebreide praktische informatie van ons.

Kijk voor meer informatie en reserveringen op onze website: www.modderrun.nl
Dit jaar is de modderrun opgedeeld in een aantal edities:
-vrijdag 30 juni voor bedrijven, 6,3 of 8,3 km,
-zaterdag 1 juli: 12.00-16.00 uur modderrun voor volwassenen, 6,3 of 8.3 km
-zondag 2 juli: 12.00-16.00 uur familierun, geschikt voor kinderen en hun families, 2 en 5,5 km

  • 02-07-2017, 11:30 - 16:00

Contactinformatie
Kemphaanstraat 1
1358AD Almere
info@stadennatuur.nl

Bel 0365475050

Komm
zusammen!

Erleben Sie die Natur auf Stadslandgoed de Kemphaan!