MS Motion Almere: een belevenis
Deelnemers van MS Motion Almere starten én finishen op stadslandgoed de Kemphaan van Staatsbosbeheer aan de Kemphaanlaan 4. De routes lopen dwars door de prachtige bossen van het Almeerderhout. Je kunt als wandelaar zelfs samen met een natuurgids van Staasbosbeheer op pad. De gids weet van alles te vertellen over het ontstaan van het Stadslandgoed de Kemphaan, de omliggende bossen, maar ook over dieren die in het bos leven, zoals de ree, vos, ijsvogel en roofvogels. En je komt langs een Beverburcht, met een beetje geluk laat hij zich misschien zelfs zien. Wie meedoet, kijkt zijn ogen uit in deze prachtige omgeving.

De start- en finishlocatie toveren we om tot een feestje, zodat MS Motion écht een belevenis wordt. Ook voor toeschouwers die komen aanmoedigen. Feest dj Maurice verzorgt de muziek en zorgt dat de sfeer er goed in zit. Daarnaast zijn er activiteiten voor kinderen en is er volop lekkers te verkrijgen bij de gezellige foodtrucks op het evenemententerrein.

Doe mee!
Het Nationaal MS Fonds gelooft in de kracht van beweging. Zelf MS hebben, iemand kennen met MS of zin hebben in een sportieve uitdaging; er is altijd een goede reden om je individueel of als (bedrijfs)team in te schrijven voor MS Motion! Met elkaar verleggen we grenzen en halen we de eindstreep. Deelname kost 20 euro. Kinderen van 6 t/m 12 jaar betalen 10 euro inschrijfgeld.

Om 10:00 gaat de evenementenlocatie open. Om 16.00 uur eindigt het evenement.

Voor starttijden, kosten en inschrijving ga naar de website van MSMotion. Klik daarvoor op de knop ‚meer informatie.

  • 23-06-2019, 10:00 - 15:30

Contactinformatie
Kemphaanlaan 4
1358AG Almere
info@nationaalmsfonds.nl

Bel 0105919839

Komm
zusammen!

Erleben Sie die Natur auf Stadslandgoed de Kemphaan!