Voor de 22e keer is het stadslandgoed op Tweede Paasdag omgetoverd tot een waar paradijs van vermaak. Op deze lentedag is er van alles te zien en te beleven voor het hele gezin.

Op het terrein staan weer kraampjes van allerlei organisaties met leuke weetjes, lekkernijen en cadeauartikelen. Ook in het buitencentrum zijn allerlei leuke cadeauartikelen te krijgen, en de vrijwilligers vertellen je graag over de activiteiten die er te doen zijn.

Kinderactiviteiten

Kinderen kunnen een paasei beschilderen, nestkastje timmeren of een broodje bakken boven het kampvuur. Natuurlijk zijn de paashazen ook weer aanwezig.

Actief

Avonturiers en sportievelingen komen ook aan hun trekken. Bij De Grote Vijf stand van Staatsbosbeheer kan je meer informatie krijgen over de excursies en daagt de boswachter je uit voor het Grote Vijf-parcours. Ren over het water in een plastic bal of stap op de mountainbike. Voor de echte durfallen is Klimpark Fun Forest geopend. Of leer hoe je zelf een vuurtje kunt maken.

Lekkere trek

Even bijkomen? Voor de lekkere trek kun je terecht bij Restaurant Buitengewoon Lekker terwijl de kinderen in het speelbos spelen.

  • 17-04-2017, 10:30 - 16:00

Contactinformatie
Kemphaanlaan 4
1358AG Almere
almeerderhout@staatsbosbeheer.nl

Bel 0365384416

Komm
zusammen!

Erleben Sie die Natur auf Stadslandgoed de Kemphaan!