Wat weet jij allemaal van hout? Heb je zelf wel eens hout meegenomen uit het bos of oude meubels hergebruikt? Kunstenaar Henk Toetenel van Studio Heinepein is ondernemer in het Upcyclecentrum en maakt er zijn missie van om van gebruikt hout prachtige kunstwerken en meubels te maken, en dat kan jij ook! Leer van Henk alles over het hergebruik van oude materialen en ga zelf aan de slag. Ontwerp en bouw je eigen houten voertuig!

Testcase lesprogramma

Op woensdag 1 maart om 14.00 uur gaat Henk de workshop ‚auto’s maken van oud hout‘ geven. Dit is een les die vanaf het volgende schooljaar aangeboden wordt aan het basisonderwijs. Om dit goed te doen testen we de workshops en lessen vooraf, zoals nu. De voorwaarden zijn:

– Kinderen van 8 t/m 12 jaar mogen gratis meedoen (vooraf aanmelden).
– We maken foto’s ter promotie van het lesprogramma. Deze foto’s kunnen gebruikt worden op social media pagina’s en op onze website. Je gaat hiermee akkoord als je aan de workshop deelneemt!

Waarom hout upcyclen?

Houtkap is een enorm vervuilende industrie en heeft een groot gevolg op de natuur. En dat terwijl er al zoveel hout te vinden is in meubels, in vloeren, in huizen en zelfs in voertuigen. Genoeg materiaal dat je weer opnieuw kan gebruiken!

  • 01-03-2023, 14:00 - 15:30

Contactinformatie
Kemphaanstraat
1358 AD Almere
info@stadennatuur.nl

Bel 036-5475050

Komm
zusammen!

Erleben Sie die Natur auf Stadslandgoed de Kemphaan!