Wie vindt het gouden ei?

Op zoek naar het gouden ei op een gouden locatie! Eerste paasdag organiseren Kip & Ei Dubbel-Op de Kemphaan en de Natuurcamping de Kemphaan op het Stadslandgoed de Kemphaan een unieke zoektocht naar eieren.

Je wordt 16 april (eerste paasdag) om 11.00 uur ontvangen in Kip & Ei Dubbel-Op op de Kemphaan. Na de uitleg en spelregels gaan we in optocht naar de Natuurcamping op het stadslandgoed.

De groep wordt gesplitst in leeftijd categorieën, vervolgens mogen de kinderen 6 eieren zoeken met eventueel één Gouden Ei. De eieren die verstopt worden, hebben sowieso een leuke verrassing voor de kinderen, dus eigenlijk altijd prijs!

Er worden maximaal 10 gouden eieren verstopt, afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Daarnaast verstoppen wij voor ieder ingeschreven kind nog eens 6 eieren met verrassing! Bij terugkomst in het restaurant worden de gouden eieren omgewisseld voor mooie prijzen.

Wanneer iedereen 6 eieren heeft, gaan we weer terug in optocht naar het restaurant, waar voor de kinderen een pannenkoek met ranja staat te wachten.

Kosten
€10,00 per kind
Voor de ouders verzorgen wij voor €4,50 een lekkere kop koffie met een paasgebakje.

Reserveren is noodzakelijk en kan via kemphaanplezier@gmail.com.
Voor meer informatie kun je contact opnemen via 036 530 9977

Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!