Mad Science vakantiedagen bij Stad & Natuur

Met de Mad Science professor doe je allerlei coole experimenten! Geef je nu op.

In de zomervakantie binnen hangen? Dat hoeft helemaal niet! Doe mee met de coole, inspirerende Mad Science Vakantiedagen bij Stad & Natuur op stadslandgoed de Kemphaan. De gekke Mad Scientists halen alles uit de kast om deze zomerdagen onvergetelijk te maken.

Tijdens onze Vakantiedagen vliegt de tijd voorbij. De kinderen leren spelenderwijs alles over wetenschap en techniek. Dit hoeft niet saai te zijn; in tegendeel! Statisch elektriciteit, plasmabollen, boogbrug maken, katapult in elkaar zetten, dit is maar een kleine greep uit de activiteiten die Mad Science uitvoert.

Elke dag staat in het teken van een spannend thema, waarmee de Mad Scientists samen met de kleine wetenschappers in wording aan de slag gaan. Kinderen zullen zich verwonderen over alle geweldige dingen die door wetenschap en techniek mogelijk zijn. Onze geanimeerde en professionele begeleiding zorgt er zeker voor dat ze deze tijd nooit vergeten!

 

 

 

Praktische informatie

De Mad Science Vakantiedagen zijn geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Om de best mogelijke beleving te creëren wordt met kleine groepen gewerkt, daarbij zijn er per locatie 2 Mad Scientists aanwezig. Er kunnen maximaal 24 kinderen deelnemen, vol = vol. De locatie in Almere is Stad & Natuur, Kemphaanstraat 1.

Activiteiten zijn zonder overnachting en duren van 9:00 tot 16:00 uur. ( programma is van 9.30 tot 15:30)

Let op: De programma’s in de zomervakantie zijn van maandag t/m donderdag. De planning van de thema’s is flexibel.

18 t/m 21 juli, Eureka-programma
25 t/m 28 juli, Eureka-programma
15 t/m 18 augustus, Mad-programma

Kijk snel op http://magazine.mad-science.nl/vakantiedagen of nederland.madscience.org voor meer informatie, of bel ons op 088-0303330

Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!