Ga samen met je (klein)zoon/(klein)dochter een hele middag fotograferen in de natuur onder leiding van een professionele fotograaf! Breng de lente in beeld!

De fotograaf start met een korte presentatie van mooie natuurfoto’s om jullie warm te maken voor de workshop. Jullie mogen zeggen wat je herkent en er worden leerzame weetjes vertelt.

Dan worden de leencameraatjes uitgedeeld en wordt er kort uitlegt hoe ze werken. Niet te technisch, want het zijn zeer gebruiksvriendelijke camera’s van het merk Nikon. De deelnemers maken een selfie, zodat de gemaakte foto’s zijn te koppelen aan de fotograaf.

Daarna gaan jullie gezamenlijk naar buiten, de bossen van Stadslandgoed de Kemphaan in om de lente te fotograferen. Jullie gaan zo’n twee uur de mooiste foto’s maken van alles wat we vinden. De fotograaf vertelt interessante natuurweetjes en legt je uit hoe je daar een spannende foto van kunt maken.

Na het fotorondje gaan we terug naar de binnen locatie waar de cameraatjes worden ingeleverd. De deelnemers nuttigen wat lekkers en doen zo’n 45 minuten even wat voor zichzelf. De fotograaf selecteert in de tussentijd ter plaatse de mooiste foto’s uit en presenteert die op een beamer of tv-scherm en legt uit waarom dat mooie foto’s zijn. De deelnemers mogen de mooiste foto van de dag kiezen en er wordt een winnaar uitgeroepen!

Deze workshop is voor kinderen van 7 t/m 16 jaar en hun ouder(s).

  • 02-05-2019, 13:00 - 16:30

Contactinformatie
Kemphaanstraat 1
1358AD Almere
info@stadennatuur.nl

Bel 0365475050

Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!