Kom zaterdag 19 december naar stadslandgoed de Kemphaan en doe mee aan de kaarsjeswandeling over een met kaarsjes verlicht pad. De wandeling start om 19.00 uur en je mag op eigen gelegenheid een met kaarsjes verlichte route wandelen. Deze route is 2 km lang. Op een mooie plek in het bos wacht de boswachter u op. Ook zal daar, tegen inlevering van een consumptiebon, warme chocolademelk of glühwein met wat lekkers worden geserveerd. De verkoop van deze bonnen vind vooraf plaats bij de kassa van Buitencentrum Almeerderhout. Om 21.00 uur gaan alle kaarsjes weer uit.

Het snoer van lichtjes, de sterren aan de hemel en de vreemde avondgeluiden in het bos zorgen voor een unieke ervaring. De kaarsjeswandeling is voor ouders met kinderen vanaf 2 jaar en natuurlijk alle andere geïnteresseerden. Nog leuker wordt het als de kinderen zelf een lampion mee nemen. Helaas is de wandeling niet geschikt voor mensen die slecht ter been of slechtziend zijn. Honden mogen mee, mits aangelijnt.

Ook leuk in combinatie met een lekkere lunch of diner bij Buitengewoon Lekker!

Deelname
Je hoeft je voor deze wandeling niet aan te melden en deelnamebewijzen (tevens consumptiebon) zijn die avond voor € 2,50 verkrijgbaar bij de kassa in Buitencentrum Almeerderhout.

Stevige schoenen en warme kleding wordt aanbevolen.

Locatie
Vertrek vanaf Buitencentrum Almeerderhout, Kemphaanlaan 4, 1358 AG Almere.

 

 

  • 19-12-2015, 19:00 - 21:00

Contactinformatie
Kemphaanlaan 4
1358AG Almere


Bel 0365384416

Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!