Bij de sfeervolle Lodgerie Het Groene Geheim in Almere vindt op zaterdag 28 en zondag 29 november 2015 ”Acht keer zó bijzonder” plaats.

Tijdens dit winterfair-achtige gebeuren staan acht bijzondere, bevlogen mensen met hun kunst, kunstzinnige producten en lekkernijen bij elkaar op deze sfeervolle locatie. Zij vertellen je graag over hun passie; zo kom je meer te weten over hun manier van werken en over de ontwikkelingen in hun kunst. Laat je door de ontmoetingen inspireren en wellicht kun je de kunstenaars aanzetten tot nog meer creëren want ook jouw verhaal wordt gewaardeerd.

Niet minder gepassioneerd worden de verhalen over wijnen en binnen- en buitenlandse kazen verteld. Ook hier staat bevlogenheid, kennis en vakmanschap voorop. En natuurlijk is er gelegenheid tot proeven! Tijdens deze expositie met verkoop en proeverij hopen wij je te mogen inspireren, op tijd voor de sfeervolle winterse dagen en natuurlijk de (laatste) Sint- en kerstinkopen.

Je kunt deze bijzondere gebeurtenis natuurlijk combineren met een verblijf in één van onze luxe lodges. Wij verwelkomen je graag.

  • 28-11-2015, 11:00 - 17:00
  • 29-11-2015, 11:00 - 17:00

Contactinformatie
Michauxpad 16
1358AE Almere

Kom
langs!

Beleef de natuur op Stadslandgoed de Kemphaan!